Skip to main content
Leuke kroegen en restaurants in Delft

Delft is een prachtige stad met leuke culturele hotspots, knusse straatjes en heel veel uitgaansplekken voor studenten. Het is dus de perfecte stad om te studeren, ook als je van lekker eten en drinken houdt. Op zoek naar de lekkerste hotspots in Delft? We kunnen het niet laten om wat extra tips te geven voor de beste borrel-, koffie- en eetlocaties in en rondom de Grote Markt van Delft. Waar je écht heen moet als je in Delft bent…? Wij vroegen het de locals!

Hoe ziet onze ideale dag eruit?

Laat je ons 'los' in Delft? Dan zouden wij...

  • Koffie drinken bij KEK
  • Bij lekker weer fietsen naar Du Midi op Buitengoed de Uylenburg voor een lunch
  • Oosters soul food eten bij HUMMUS
  • Pizza eten bij Stromboli
  • Cocktails drinken bij Luna
  • Eten met een date bij De Centrale
  • Of heerlijk, uitgebreid eten bij 't Postkantoor

Heb jij een restaurant tip in Delft voor ons?

Ken jij nog meer gezellige hotspots in Delft? Leuk! Laat het ons weten via delft@studentensteden.nl, zodat we jouw tips kunnen verwerken in een van onze artikelen en nog meer op de hoogte zijn van de laatste studenten spots.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.