Skip to main content
WTOS Delft (wielrennen)

WTOS (Wij Trainen Ons Suf) is dé studenten wielervereniging in Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van wielrennen, veldrijden en/of mountainbiken. WTOS is de grootste studentenwielrenvereniging van Nederland met ruim 270 leden. Naast georganiseerde trainingen zijn er gedurende het jaar meerdere interne wedstrijden waar WTOS’ers aan mee kunnen doen; clubkampioenschappen, tijdritten, koppelkoersen en nog veel meer. Daarnaast doen we mee aan nationale, regionale en (af en toe) internationale wedstrijden. WTOS heeft bovendien een actieve activiteitencommissie die maandelijks activiteiten organiseert, variërend van poolen tot bowlen en baanclinics tot barbecues.

Wielrenner of mountainbiker, snel of iets minder snel, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen en iedereen is welkom bij WTOS!

De studenten wielervereniging in Delft

Als je van wielrennen houdt, kom je goed aan je trekken bij WTOS. Tijdens het zomerseizoen organiseert WTOS twee trainingen per week: rondje Hoek op maandag en rondje Rotte op donderdag. De rondjes zijn ongeveer 60 km lang en er zijn verschillende snelheidsgroepen, zodat de training voor iedereen toegankelijk is en iedereen zijn eigen tempo kan fietsen. Ook is er de mogelijkheid om de route af te korten naar 45 km, zodat de training voor iedereen leuk blijft.

In de winter trainen we gewoon door. Zo hebben we bijvoorbeeld elke donderdagavond een lampjestraining, waarbij we een goedverlichte ronde van 40 km tot 50 km rijden. Ook zijn er in de winter speciale trainingen voor wedstrijdrenners, gericht op het winnen van koersen. Voor de toerders organiseren we een keer per maand de Sunday Winter Special, een duurritje met halverwege een stop voor appeltaart en warme chocolademelk.

Veldrijden bij WTOS

Studenten met een crosser komen ook aan hun trekken bij WTOS. Er is een actieve groep fietsers die gezamenlijk afspreken om te gaan crossen. In het najaar organiseert WTOS de regiocross, een veldritcompetitie voor crossers vanuit de hele regio.

Mountainbiken

In het zomerseizoenwordt er op donderdag een training voor mountainbikers georganiseerd. Ook is er aan het begin van het fietsseizoen een clubkampioenschap mountainbike waar WTOS’ers tegen elkaar kunnen racen. De strijd tussen mens en modder is hier altijd een spektakel om naar te kijken. 

Lid worden bij Wij Trainen Ons Suf

Studerende leden betalen €30 contributie per jaar. Het lidmaatschap loopt van 1 september t/m 31 augustus. Je hoeft geen sportkaart van de TU te hebben. 

Contact WTOS

wtos.nl
bestuur@wtos.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.