Skip to main content
Wolbodo

Wolbodo is een Delftse gezelligheidsvereniging. Eigenlijk gewoon een grote vriendengroep met een eigen bar. We hebben 3x per week een open eettafel met onze eigen Indonesische kok. 

Wolbodo leden

Als jij je thuisvoelt tussen nerds, neoliberalen en naturisten, tussen communisten, codekloppers, koks en klaverjassers, tussen veganisten, thuisslachters, shagrokers en pijpers, tussen saunaliefhebbers, dansliefhebbers, whiskeyliefhebbers en liefhebbers in het algemeen, tussen hetero- homo- bi- trans- pan- auto- en a-sexuelen, tussen hardwerkers, handwerkers, studenten en werklozen, als je een Mening hebt en Argumenten en desondanks vindt dat anderen andere Meningen en Argumenten mogen hebben, dan, heel misschien, zou het zo kunnen zijn dat jij je thuisvoelt bij Wolbodo.... en heel, heel, hééél misschien mag je dan zelfs wel lid bij hun worden.

Kennis maken met Wolbodo

Je mag sowieso eens langskomen bij hun eettafel; op dinsdag, woensdag en donderdag om 18:30u (ze hebben een geweldige kok!) ...en misschien blijf je dan wel hangen aan de bar, of raak je op een van hun feesten of bandjesavonden verzeild. Je weet het maar nooit, want alles kan, bij Wolbodo!

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Wolbodo

Verwersdijk 102
2611 NK Delft

bestuur@wolbodo.nl
wolbodo.nl
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.