Skip to main content
v.v. Ariston '80

V.v. Ariston ‘80 is de grootste studentenvoetbalvereniging van Delft met meer dan 500 leden, verdeeld over 5 damesteams en 16 herenteams die allen op een eigen niveau spelen. Voor ieder lid is er dus plek binnen Ariston om de mooiste sport van Nederland te beoefenen: voetbal!

Naast de sportiviteit op het veld vinden wij de gezelligheid daarbuiten minstens net zo belangrijk. Elke woensdag en zaterdag borrelen er dan ook genoeg Aristoni in ons eigen pand in het centrum; de TAP! Menigeen Aristoni geniet hier nog van de wedstrijd na met zijn teamgenoten.

Voor wie?

Voetbal je al jaren en wil je dit doorzetten in Delft? Of ben je toe aan een nieuwe sport en lijkt voetbal je wel wat? Ariston '80 biedt vele mogelijkheden. Ons eerste damesteam speelt 2e klasse en het eerste herenteam speelt 3e klasse, de andere teams spelen tussen de 2e en de 8e klasse reserve van de KNVB. Zo is er dus de mogelijkheid om op serieus niveau te voetballen maar ook om op lager niveau in te stappen of zelfs om te beginnen met voetbal.

Schema

​De selectieteams van dames en heren trainen twee keer per week (dinsdag en donderdag) onder leiding van een gediplomeerde trainer. Tevens wordt er op die dagen getraind door de niet-selectieteams. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen.

Activiteiten

Met meer dan 500 leden is v.v. Ariston '80 een van de grotere sportverenigingen in Delft en dankzij de vele activiteiten ook een van de gezelligste. Zo worden er jaarlijks toernooien georganiseerd, zoals het nieuwjaarstoernooi in een eindtoernooi als afsluiting van het seizoen. Daarnaast wordt maandelijks een verenigingsborrel georganiseerd, in combinatie met losse grote en kleinere activiteiten in ons eigen pand in het centrum op de Brabantse Turfmarkt: de TAP.

Uiteraard zijn er altijd wel Aristoni die ook op voetbaldagen in zijn voor een biertje in café X of langs de lijn om de andere teams aan te moedigen. Ook zijn er borrels, feestjes, diners en het clubweekend, waardoor je meteen iedereen binnen de vereniging kan leren kennen. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de vele commissies waar ook jij je steentje aan kan bijdragen!

Tijd

​V.v. Ariston '80 kost zoveel tijd als je zelf bereid bent erin te steken. Er zijn talloze leden die af en toe komen trainen, maar verder voornamelijk hun wedstrijden spelen op zaterdag. Maar er zijn ook leden die geen training missen. Verder gaan vrijwel alle teams regelmatig met elkaar een biertje drinken of andere nevenactiviteiten ondernemen.

Daarnaast wordt v.v. Ariston '80 gerund door studenten zelf en is er dus de mogelijkheid om je te ontplooien in een van de vele commissies die de club rijk is. Zo leer je meer mensen binnen de vereniging en ook buiten je team kennen. Veel Aristoni maken op die manier vrienden waarmee ze ook jaren later nog veel optrekken. Bij v.v. Ariston '80 kun jij je plekje in Delft vinden en samen met vrienden en vriendinnen lekker voetballen op je eigen niveau.

Contact v.v. Ariston '80

ariston80.nl
wedstrijdsecretaris@ariston80.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.