Skip to main content
Virgiel

Virgiel is opgericht in 1898. Onze societeit is gevestigd in hartje centrum van Delft, aan de Oude Delft 57.

Haal het maximale uit je studietijd

De complete organisatie van de vereniging en activiteiten, wordt door Virgilianen georganiseerd. Voor iedereen is er dan ook volop de mogelijkheid om op welke manier dan ook organisatorische vaardigheden op te doen. Virgiel is de manier om het maximale uit je studententijd te halen. De tijd van je leven!

Grootste studentenvereniging van Delft

Met ruim 2100 leden is de K.S.V. Sanctus Virgilius de grootste studentenvereniging van Delft. Virgiel heeft de hoofddoelstelling om haar leden op sportief, cultureel en sociaal gebied te ontplooien. Alle leden zijn iedere dag welkom om met elkaar te borrelen, maar daarnaast worden er ontzettend veel activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn niet alleen ter ontspanning, maar vaak ook om er iets van op te steken. Alles wat er op of vanuit Virgiel gebeurt, wordt georganiseerd door de leden zelf.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact K.S.V. Sanctus Virgilius

Oude Delft 57
2611 BC Delft

info@virgiel.nl
virgiel.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.