Skip to main content
VGSD (christelijk)

De VGSD is de christelijke studentenvereniging van Delft met gereformeerde grondslag. Een plek waar je met medechristenen door kunt praten over geloof en veel meer. Een vereniging waar leden groeien in de navolging van Christus. Waar je kunt terugvallen op echte vrienden. Goede gesprekken kunt voeren tot diep in de nacht onder genot van een biertje. Je verbredend kunt ontwikkelen door het bezoeken van lezingen, het volgen van werkgroepen met uiteenlopende onderwerpen. Een das dragen. Als persoon groeien in sociale vaardigheden. Leren organiseren. Nieuwe mensen en oude bekenden uit het hele land ontmoeten op studentenfeesten en conferenties. Het avontuur opzoeken door naar Zwitserland te liften. De VGSD heeft het allemaal!

 

Contact Abactiaat der VGSD

Postbus 1080
2600 BB Delft

abactis@vgsd.nl
www.vgsd.nl
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.