Skip to main content
Studenten Rugby Club Thor (rugby)

Je studententijd is hét moment om nieuwe dingen uit te proberen. Een nieuwe studie, een nieuwe stad, de studentenwereld ligt aan je voeten! Dit is dan ook het moment om een nieuwe sport te proberen samen met de andere eerstejaars. Bij studentenrugbyclub Thor ben je hiervoor op de perfecte plek!

Waarom rugby?

In Nederland beginnen veel mensen pas tijdens hun studententijd te rugbyen. Hierdoor is er een rugbycompetitie die speciaal gericht is op alle eerstejaars rugbyspelers! Samen met andere eerstejaars leer je van ervaren spelers alles wat je moet weten over onze geweldige sport en kan je moeiteloos doorstromen in onze 3 herenteams of ons damesteam.

Rugby voor iedereen

Vaak wordt gedacht dat rugby alleen voor grote gespierde mannen is maar een goed rugbyteam bestaat juist uit zowel sterke “voorwaartsen”, die de tegenstander het veld af scrummen, als “backs” die met bliksemsnelheid tussen de tegenstanders’ verdediging heen schieten. Zeker als studentenrugbyclub heeft Thor veel atletische spelers in plaats van alleen maar beukers.

De rugbycultuur

Iedereen heeft wel eens gehoord van de rugbycultuur. De ruige sport die gespeeld wordt door echte heren. Op het veld is het hard tegen hard, maar na de wedstrijd wordt met de tegenstander gebierd. Bij Thor wordt daarom ook elke dinsdag op onze clubboot de “Voorwaarts” gegeten en gedronken na de training.

Trainingen en wedstrijden

Thor traint op dinsdag en donderdag op de sportvelden van X en op zondag spelen onze vier teams de competitiewedstrijden. Hiernaast zijn door het jaar heen verschillen toernooien waar Thor heen gaat en is er de jaarlijkse befaamde rugbytrip naar het buitenland.

Interesse in Thor?

Zin om de sfeer te proeven? Zoek ons dan op tijdens de infomarkt, de sportmarkt of kom naar onze vrijblijvende introtrainingen! Kom langs op onze boot tijdens de Owee of bekijk onze Instagram of website srcthor.nl!

Contact Studenten Rugbyclub Thor

De Nieuwe Haven 5
2628 AE Delft

owee@srcthor.nl
www.srcthor.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.