Skip to main content
Studenten Hockey Club Scoop (hockey)

S.H.C. Scoop Delft is dé open studenten hockeyvereniging in Delft. Bij hun kan je niet alleen hockeyen, want ze organiseren ook gezellige borrels, TD'en of ze nemen deel aan toernooien.

Open vereniging voor studenten

Een open vereniging houdt in dat ze niet gekoppeld zijn aan een grotere studentenvereniging. Ze zijn dus geen ondervereniging maar een zelfstandige vereniging. Doordat iedere student lid kan worden bij S.H.C. Scoop ontstaat er een gezellige sfeer.

Hockey op alle niveaus

Iedereen die bij Scoop hockeyt doet dat met plezier. Of dat nou in het hoogste team is of in het laagste team. Er is voor ieder wat wils!

Overige activiteiten

Naast hockey is er ook tijd voor ander soort ontspanning. Scoop organiseert borrels, TD’s en toernooien. Dit zijn leuke activiteiten om naar toe te gaan, zodat je de andere Scoopers dan beter leert kennen.

Commissies

Bij Scoop hebben ze aardig wat commissies. Deze commissies hebben allemaal een andere taak. Van activiteiten organiseren, tot sponsors binnen halen. Of van het maken van het kwartaalblad tot adviezen geven aan trainer/coaches. Zo is er genoeg te doen binnen Scoop!

Contact S.H.C. Scoop Delft

Mekelweg 8
2628 CD Delft

info@shcscoop.nl
www.shcscoop.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.