Skip to main content

Delftsche Studenten Hockey Club (hockey)

Bij DSHC, onderdeel van het Delftsch Studenten Corps, kun je hockeyen op elk niveau. Presentatief- en recreatief hockey wisselen elkaar af. Zin om te hockeyen af te wisselen met een biertje? Lees dan meer over hockeyen bij DSHC.

Delftsche Studenten Roeivereniging Laga (roeien)

Laga is van de meest toonaangevende studentenroeiverenigingen in Nederland. Deze roeivereniging is de afgelopen 3 jaar de snelst groeiende studentenvereniging van Delft en heeft inmiddels ruim 600 leden. Laga is open voor alle studenten. Heb je interesse in deze vereniging? De belangrijkste info lees je hier.

Delftse Studenten Schaats Vereniging ELS (schaatsen)

ELS (Effe Lekker Schaatsen) is een actieve studenten schaatsvereniging die aan veel wedstrijden deelneemt en vele leuke activiteiten organiseert. Tegen een kleine contributie kun je een heel jaar los gaan op het ijs! Heb je interesse in deze studenten schaatsvereniging? Lees hier de belangrijkste info op een rij.

Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus (turnen)

De Studenten Turnvereniging Pegasus in Delft is speciaal voor studenten opgericht. Turnen gaat bij Pegasus hand in hand met gezelligheid. Interesse om te starten of door te gaan met turnen tijdens je studententijd? Lees hier meer.

Delftse Studenten Volleybal Vereniging Punch (volleybal)

Punch is een van de grootste studentenvolleybalverenigingen van Nederland. Gezelligheid staat bij Punch centraal. Punch biedt naast volleybal nog veel meer activiteiten aan, waaronder een BBQ, een Punch-Lunch en een Sjiekfeest. Interesse in deze vereniging? Lees dan hier de belangrijkste info op een rij.

Delftse Studenten Wedstrijdzeilvereniging Broach (zeilen)

D.S.W.Z. Broach is een studenten-wedstrijdzeilvereniging in Delft. Broach is de de enige studentenvereniging in Nederland die zich richt op wedstrijdzeilen. Deze vereniging is speciaal voor studenten die een passie hebben voor fanatiek en enthousiast zeilen. Heb je interesse? De belangrijkste info lees je hier.

DROP (boardsport)

DROP is de studentenbaardsportvereniging in Delft. DROP leden worden blij van snowboarden, golfsurfen, skateboarden, wakeboarden en kitesurfen. Jij ook? Lees hier dan meer over DROP in Delft en kijk hoe je lid kunt worden.

DSVV Ouwe Schoen (voetbal)

DSVV Ouwe Schoen is een vereniging waar het draait om een mooi spel! Sportiviteit wordt gewaardeerd en onderling is er alleen maar sprake van gezelligheid! Met drie mannenteams en één vrouwenteam vormen ze een mooie vereniging!

Obvius (tennis)

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is één van de grootste studentensportverenigingen in Delft. Overigens kun je bij deze tennisvereniging ook goed terecht voor gezelligheid. Houd jij van tennis en een biertje? Lees dan meer.

Proteus-Eretes (roeien)

Bij Proteus-Eretes kun je roeien op elk niveau. Proteus is er voor de fanatieke, ambitieuze roeier, maar biedt ook ruimte voor de gezelligheidssporter. Iets voor jou? Lees meer.

S.W.V. Plankenkoorts (windsurfen)

Studenten Windsurf Vereniging Plankenkoorts is in 1981 in Leiden opgericht als één van de eerste surfverenigingen van Nederland. Ondertussen is de vereniging met meer dan 600 leden.

SoSalsa (salsa dans)

Ben jij iemand met een passie voor dansen? Houd je ervan om los te gaan op de dansvloer of lijkt het je heel gaaf om nieuwe dansmoves te leren? Bij SoSalsa kan het allemaal!

Studenten Hockey Club Scoop (hockey)

Wil je gaan hockeyen in Delft? S.H.C. Scoop is een gezellige, open studentenhockeyvereniging gelegen op het sportcentrum van de TU Delft. De bekende hockey TD's zijn Scoop ook niet onbekend. Iets voor jou? Lees hier meer.

Studenten Rugby Club Thor (rugby)

Wil je tijdens je studententijd gaan rugbyen? Dan kan dat bij Studenten Rugby Club Thor! Naast rugby organiseert Thor nog veel meer activiteiten waaronder een jaarlijkse trip naar het buitenland en verschillende feesten. Nieuwsgierig naar deze studentenvereniging? Lees dan hier alle belangrijkste info op een rij.

v.v. Ariston '80

V.v. Ariston ‘80 is de grootste studentenvoetbalvereniging van Delft met meer dan 500 leden, verdeeld over 5 damesteams en 16 herenteams die allen op een eigen niveau spelen.

Wave (waterpolo, zwemmen en triatlon)

Zin om tijdens je studententijd te watersporten? DSZ WAVE is de studenten waterpolo-, zwem- en triatlonvereniging voor studenten in Delft. Naast sporten is er bij WAVE ook ruimte voor borrels in de bar van het zwembad. Zwem je mee?

WTOS Delft (wielrennen)

WTOS (Wij Trainen Ons Suf) is opgericht in 1983 en is dé studenten wielervereniging in Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van wielrennen, veldrijden en/of mountainbiken. Wielrenner of mountainbiker, snel of iets minder snel, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen en iedereen is welkom bij WTOS! Heb je interesse? De belangrijkste info lees je hier.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.