Skip to main content
SoSalsa (salsa dans)

Dansen doe je bij SoSalsa!

Ben jij iemand met een passie voor dansen? Houd je ervan om los te gaan op de dansvloer of lijkt het je heel gaaf om nieuwe dansmoves te leren? Bij SoSalsa kan het allemaal!

Naast onze passie voor het dansen staat ook zeker gezelligheid centraal binnen SoSalsa. Wij zijn een open vereniging met meer dan 25 nationaliteiten. Er is dus genoeg mogelijkheid om mensen (van over de hele wereld) te leren kennen. Overigens hebben wij met 55%-45% een goede man-vrouw verhouding, dus je hoeft niet bang te zijn dat je zonder partner komt te staan!

Feesten, borrels en activiteiten SoSalsa

Als dansvereniging organiseren wij elke maand een groot feest en een dans-borrel waarbij uiteraard een DJ of live band aanwezig is die de dansers voorziet van voldoende Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba. Elk feest is voorzien van een workshop, zodat je ook je (nog) niet dansende vrienden een keertje mee kunt nemen, want iedereen kan leren dansen!

Naast alle feesten en borrels wordt ook elke maand een ‘Members Activity’ georganiseerd, wat kan variëren van karaoke-night tot twerk-workshop. Een van de mooiste activiteiten van het jaar is wel het‘Members Weekend’ vol met workshops, spelletjes, veel eten, cocktails en feesten! Daarnaast wordt om het jaar ook een reis georganiseerd, die afgelopen jaren ging naar Praag, Parijs of Spanje, en het andere jaar een groot salsa festival, SoFestival. Nooit tijd om je te vervelen dus.

Danslessen

SoSalsa organiseert ook steeds meer danslessen. We bieden Salsa en Rueda aan, maar ook Kizomba. Sinds dit jaar gaan we ook Bachata les geven. Mocht je interesse hebben, kom dat dan gerust een keertje langs of stuur een mailtje naar dance@sosalsa.nl. Mocht je nou echt heel erg enthousiast zijn geworden en al aardig kunnen dansen, dan kun je je aansluiten bij één van onze showteams, die optreden op zowel interne als externe feesten en meedoen met de nationale kampioenschappen.

Kom bij ons dansen!

Spreekt dit alles jou wel aan en ben je nieuwsgierig naar de sfeer binnen onze vereniging? Of wil je nog meer te weten komen over SoSalsa? Kom dan naar onze maandelijkse feestjes of naar de dansborrels in het Cultuurlab. Voor meer informatie over wanneer onze feestjes en borrels zijn kun je een kijkje nemen op de website sosalsa.nl of op de Facebook-pagina van SoSalsa.

SoSalsa in de OWee

SoSalsa is ook te vinden gedurende de introweek van de TU Delft, de OWee. Ook hier geven we elke avond een feestje in het Cultuurlab (Brabantse Turfmarkt 9) en zijn we te vinden op de infomarkt en de SEARCH markt. Je bent van harte welkom om ook dan een dansje met ons te komen doen, of je aan te sluiten van bij een van de vele workshops. 

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze vereniging? Lees dan ook het interview met SoSalsa!

Contact SoSalsa

Mekelweg 10
2628 CD, Delft
info@sosalsa.nl
sosalsa.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.