Skip to main content

Civitas Studiosorum Reformatorum (christelijk)

De Civitas Studiosorum Reformatorum (C.S.R) is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft. De vereniging is rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 50-jarig bestaan en biedt veel verschillende activiteiten aan. Heb je interesse in deze studentenvereniging? Lees dan hier de belangrijkste info.

Johannes Calvijn (christelijk)

Johannes Calvijn is een Christelijke studentenvereniging in Delft voor studenten van de hogescholen in Delft of de TU Delft. De vereniging is onderdeel van de C.S.F.R. Bij deze vereniging staat vriendschap en verdieping centraal. Heb je interesse in deze vereniging? De belangrijkste info vind je hier.

Navigators Delft (christelijk)

De Navigators is een landelijke, christelijke vereniging. Navigators Delft richt zich speciaal op Delftse studenten en biedt naast geloofsopbouw ook gezelligheid. Zijn de Navigators tijdens je studententijd iets voor jou? Lees hier meer.

VGSD (christelijk)

VGSD is een Delftse christelijke studentenvereniging met een gereformeerde grondslag. Goede gesprekken combineert VGSD met een biertje. Ben jij op zoek naar deze christelijke vereniging in Delft? Vind hier meer informatie.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.