Skip to main content
Proteus-Eretes (roeien)

Roeien is bij uitstek dé studentensport. Veel roeiers maken hun eerste roeihalen bij een studentenroeivereniging en roeien gedurende hun studententijd met ambities die variëren van een paar keer per week een baantje peddelen tot het behalen van goud op de Olympische Spelen. Bij Proteus kan het allemaal!

Competitieroeien

Met de meeste boten van alle studentenroeiverenigingen en 900+ leden valt er binnen Proteus altijd een bootje te vinden met mensen die dezelfde ambities hebben als jij. Tijdens je eerste paar weken bij de vereniging leer je roeien en kun je een idee vormen over hoe veel je wil trainen. Competitieroeiers trainen van een keertje of 2 per week tot 5 of 6 keer afhankelijk van hoe fanatiek de ploeg is. Tijdens sommige weekenden gaan ze naar wedstrijden om zich met de rest van Nederland te meten en daarna gezellig samen een feestje mee te pakken.

Wedstrijdroeien

Wedstrijdroeiers zijn gemaakt voor de uitdagingen van races, samen met een hechte ploeg trainen ze elke dag om op wedstrijden te winnen van de rest van wedstrijdroeiend Nederland. Proteus biedt hier met professionele coaching, ervaren roeiers en materieel van topkwaliteit de ideale omgeving om jezelf met je ploeg naar de top te trainen.

Borrelen & Activiteiten

Naast roeien is er op Proteus natuurlijk ook veel ruimte voor gezelligheid. Op dinsdag en donderdag wordt er geborreld op de vereniging. Voor de borrels worden er door onze kookcommissie, de Bixie, maaltijden geserveerd voor leden. Naast de borrels zijn er regelmatig wat grotere feesten met leuke thema’s. Er zijn ook meerdere commissies die gave activiteiten organiseren, zoals lasergamen, feesten, wintersportreizen, huizenraces en ouderdagen.

Commissies

Op Proteus wordt alles georganiseerd door leden, daar zijn we erg trots op! Voor de organisatie verschillende activiteiten, borrels, wedstrijden en onderhoud van de vereniging goed te laten verlopen zijn er ongeveer 50 commissies. Binnen een commissie zorg je er met een groepje leden voor dat de vereniging goed draait. Daarnaast is een commissie natuurlijk onwijs gezellig en is het doen van een commissie een leuke toevoeging aan je cv.

Kennis maken met Proteus

Wil je een keertje roeien en de sfeer proeven op Proteus? Kom dan langs tijdens de OWee! Overdag zijn er tal van activiteiten waaronder roeien en kun je verschillende Proteërs vragen naar hun ervaring op Proteus. ‘s Avonds zijn er gave feesten en borrels waar je kunt genieten van leuke optredens. Kijk voor meer informatie op onze website: www.ikwilroeien.nl of bezoek onze insta: proteusroei.

Contact Proteus-Eretes

Rotterdamseweg 362A
2628AT Delft

info@proteus-eretes.nl
www.proteus-eretes.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.