Skip to main content

Delftsch Studenten Muziek Gezelschap Apollo (studentorkest)

Het studentenorkest "Apollo" bestaat al meer dan 160 jaar! Dit mede omdat ieder jaar opnieuw een groep enthousiaste studenten zich aansluit om samen muziek te maken.

Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving.

Groover (jazz)

De Delftse Vereniging Groover is de studenten jazzvereniging van Delft. De leden spelen jazz en alle aanverwante stijlen zoals funk, latin, soul en blues. Wil je meer weten over deze studentenvereniging? De belangrijkste info op een rij.

Krashna Musika (klassieke muziek)

Krashna Musika is het (klassieke) studenten muziekgezelschap in Delft. De studenten van deze vereniging musiceren samen in het orkest, koor en/of kamermuziekesembles. Krashna Musika organiseert ook muziekgerelateerde activiteiten. Interesse in deze studentenvereniging? De belangrijkste info lees je hier.

Outsite (LHBT+)

Outsite is een ondervereniging van de Delftse Werkgroep Homoseksualiteit en is ontstaan vanuit een behoefte aan een plek waar jongeren elkaar konden ontmoeten. Lees hier meer over deze LHBT+-jongerenvereniging in Delft!

Studenten Techniek in Politiek (gemeenteraadspartij)

De vereniging Studenten Techniek In Politiek (STIP) is een gemeenteraadspartij in Delft bestaande uit studenten. STIP verbetert de samenwerking tussen de TU en de gemeente Delft. Wil jij je ook hiervoor inzetten? Lees dan meer.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.