Skip to main content
Outsite (LHBT+)

Outsite is de LHBT+-jongerenvereniging van Delft voor iedereen tot en met 28 jaar. Kom gerust eens langs tijdens onze baravond, elke donderdag vanaf 22:00 uur!

LHBT+-jongerenvereniging Delft

Outsite is de LHBT+-jongerenvereniging van Delft. Het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Of je je nu identificeert als homo, lesbisch, bi, transgender, hetero of anders, iedereen is welkom. Met onze wekelijkse baravond op donderdag (vanaf 22:00 uur), diverse feesten en vele activiteiten door het jaar heen is Outsite uitgegroeid tot een gezellige en leuke plek voor iedereen tot en met 28 jaar.

Diverse activiteiten

De vereniging heeft een secundair doel als belangenbehartiger voor LHBT+-acceptatie in de regio Delft. We werken samen met de TU Delft en True U door het organiseren van diverse activiteiten op Coming Out Dag en Paarse Vrijdag, en organiseren activiteiten samen met andere studentenverenigingen in Delft. Daarnaast zet Outsite de gemeente Delft aan tot het behouden van haar positie als een van de meest LHBT+-vriendelijke steden van Nederland.

Kennismaken

De beste manier om kennis te maken met Outsite is door deel te nemen aan een kennismakingsgroep (of 'KMG'), welke plaatsvindt bij zowel de start van het eerste als het tweede semester van het studiejaar. Het is ook mogelijk om een barbuddy aan te vragen; iemand die je ontvangt wanneer je voor het eerst langskomt en je kan voorstellen aan andere LHBT+-jongeren/studenten.

Contact Outsite

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.