Skip to main content
Obvius (tennis)

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is dit jaar haar elfde jaar ingegaan en kan gezien worden als één van de grootste studenten sportverenigingen van Delft. Obvius heeft al meer dan 420 leden en het merendeel van hen maakt uitvoerig gebruik van al de mogelijkheden die aangeboden worden.

Voor beginnende en ervaren tennisspelers

Belangrijkst uiteraard is dat er getennist wordt. Zo wordt er op dit moment op drie dagen training gegeven door ervaren trainers aan tennissers van alle niveaus en kan er door iedereen competitie worden gespeeld. Juist dit brede aanbod maakt Obvius zo populair: er is veel ruimte voor beginners, maar ook zeer ervaren spelers komen bij Obvius aan hun trekken. Komend jaar zal er met een team worden uitgekomen in de 3e klasse gemengd zondag competitie en de 3e klasse heren! Tegelijkertijd word er ook op zaterdag competitie gespeeld door vele beginnende enthousiastelingen die vooral de gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan.

Overige activiteiten

Naast deze belangrijke tennisactiviteiten wordt er nog veel meer leuks aangeboden op tennisgebied. Zo is er een interne laddercompetitie, worden er verschillende toernooitjes georganiseerd en wordt er najaarscompetitie gespeeld. Eén van de hoogtepunten is het Open Toernooi dat in acht uitgegroeid is tot een zeer populair evenement waar ook niet studenten bij de vereniging betrokkken worden. Ook is er elk jaar een geweldig feest waarmee de verjaardag van de vereniging wordt gevierd. Sinds enkele jaren organiseerd Obvius samen met andere 'groene' sportverenigingen het Groen feest.

Oftewel: DSTV Obvius is meer dan alleen een sportvereniging en doet maar weinig onder voor de studentenverenigingen van Delft. Bovendien is Obvius open voor alle studenten van de TU en als je graag tijdens je studie door wilt gaan met tennissen of er juist mee wilt beginnen dan ben je bij Obvius aan het juiste adres.

Contact Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius

Mekelweg 8
2628 CD Delft

bestuur@dstvobvius.nl
www.dstvobvius.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.