Skip to main content
Nova

NOVA is een studentenvereniging die in 1988 is opgericht door de studenten van TH Rijswijk. Inmiddels zijn wij een vereniging met ongeveer 700 leden. Wat NOVA onderscheidt van veel andere studentenverenigingen in Delft is het feit dat wij absoluut geen ontgroening en geen verplichtingen binnen onze vereniging hebben. Daar geloven wij niet in. Voor ons is iedereen hetzelfde of liever gezegd zichzelf. Bij NOVA moet niets en mag eigenlijk alles, zolang de rest er maar geen last van heeft.

Voordelen lidmaatschap Nova

Hoewel iedereen, zowel de leden als niet-leden welkom zijn, willen we jou proberen te overtuigen dat lid worden van NOVA alleen voordelen heeft. Het lidmaatschap kost €25,- per jaar en daarmee is NOVA de goedkoopste studentenvereniging in Delft. 

Leden van NOVA profiteren van een ledenkorting op alle drankjes, zowel alcoholische als niet alcoholische. Ook bij activiteiten zoals WISPO krijgen de leden een kortingen. Als je een beetje kan rekenen dan zie je dat het lidmaatschapsgeld er zo weer wordt uitgehaald!

Sociëteit voor iedereen toegankelijk

NOVA beschikt over een ruime sociëteit (SooS) die zich in de kelder van De Haagse Hogeschool bevindt (Rotterdamseweg 137). Elke woensdag en donderdag is de sociëteit open en voor iedereen toegankelijk. 's Avonds wordt er ook gekookt zodat iedereen kan blijven eten voor maar €2,50. Op donderdagavond is er een thema-avond, met bijvoorbeeld een bandje, klaverjassen, BBQ, DJ's en cabaret. Meer informatie over de SooS kan je vinden op onze website. Daarnaast is de SooS ook op maandag, dinsdag en vrijdag open tot ongeveer 18:00 uur.

Overige activiteiten Nova

WISPO: Eind januari/begin februari gaan we samen met z’n allen een weekje naar de Franse bergen. Een grote gezellige groep en een flinke korting! Vorig jaar gingen we met ruim 70 man!

NOVAWeekend: Een weekendje ergens in Nederland. Met meestal activiteiten zoals: karten, lasergamen, zwemmen en klimmen. En natuurlijk een kampvuur en een nachtelijk bosspel.

Zeilweekend: Aan het einde van het schooljaar gaat een groep mensen gezellig zeilen, barbecueën en feesten. Het gehele weekend wordt op, door de vereniging geregelde, bootjes doorgebracht.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact studentenvereniging Nova

Rotterdamseweg 137
2628AL Delft

info@sv-nova.nl
sv-nova.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.