Skip to main content
Navigators Delft (christelijk)

Navigators Delft is een vereniging van christelijke Delftse studenten die onderdeel is van het landelijke netwerk Navigators Studenten Verenigingen (NSV). Navigators Delft richt zich speciaal op studenten en biedt naast geloofsopbouw ook gezelligheid en andere activiteiten. Navigators Delft wil zich graag laten kennen door het motto: 'Christus kennen én Hem bekendmaken'

Doel Navigators Delft

Het zijn van een vereniging is een middel om meer tot studenten te spreken (1 Korinthe 9:20: “En ik ben voor de Joden geworden als een Jood, om Joden te winnen”) , maar het echte doel is dus dat we als een beweging onder studenten kunnen getuigen van het werk dat Jezus Christus in ons leven heeft gedaan. Onze leden worden opgebouwd en onderricht, om te kunnen getuigen in de eigen studentenomgeving.

Meer tussen hemel en aarde

Navigators Delft wil als vereniging ook laten zien, dat er meer is tussen hemel en aarde. In een nuchtere studentenstad als Delft, verzinnen we vaak acties die studenten bewust maken van wat het christelijk geloof zo bijzonder maakt. Een verschil met andere verenigingen is dus bijvoorbeeld dat we minder waarde hechten aan de academische vorming van onze leden.

Getuigen is een levenshouding, deze houding leer je binnen Navigators kennen en hierin groeien we steeds meer naar het voorbeeld dat Jezus Christus ons heeft gegeven. Verder is Navigators Delft ook actief in het trainen van jonge christenen. Hier wordt het principe dat beschreven is in 2 Timotheüs 2:2 (“En wat gij van mij gehoord hebt onder vele getuigen, vertrouw dat toe aan vertrouwde mensen, die bekwaam zullen zijn om ook anderen te onderrichten”), praktisch toegepast. Als jij onderdeel wilt zijn van een beweging met deze missie, ben je van harte welkom om eens bij Navigators Delft te komen kijken.

Contact Navigators Delft

Brabantse Turfmarkt 9
2611 CK Delft
(iedere woensdagavond open)
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.