Skip to main content
Krashna Musika (klassieke muziek)

Krashna Musika is het klassieke studenten muziekgezelschap in Delft. Studenten ervaren het plezier van samen musiceren in het orkest, koor en/of kamermuziekensembles.

Concerten, kamermuziekavonden, repetities en borrels

Met het koor en orkest worden twee à drie keer per jaar concerten gegeven in en rondom Delft. Ook zijn er 5 à 6 kamermuziekavonden, waar ensembles hun kunsten vertonen. Hiernaast wordt om het jaar een tournee naar het buitenland georganiseerd. De voornaamste activiteiten bestaan uit de wekelijkse repetities op Unit Cultuur (Mekelweg 10) en het borrelen erna. Het orkest repeteert op maandagavond van 19:30 tot 22:30 en het koor op woensdagavond van 19:30 tot 22:00. Daarnaast vindt er vlak voor een concert een repetitieweekend plaats om de puntjes op de i te zetten. 

De ensembles voor de kamermuziek repeteren op eigen gelegenheid. Naast de ensembles wordt er ook af en toe een kamerorkest- of kamerkoorproject georganiseerd. Dit geeft de deelnemers een kans om ook in kleine orkest- of koorbezetting te musiceren. 

Overige activiteiten

Naast al deze muzikale activiteiten organiseert Krashna ook iets minder muzikale activiteiten, zoals feesten, zeilweek, concertreizen, gala's en nog veel meer. Hierdoor kun je je mede-krashnezen beter leren kennen.

Door en voor leden

Alle verengingsactiviteiten worden georganiseerd door het bestuur en de leden. Omdat je als lid erg betrokken wordt in de organisatie van de vereniging, kun je veel ervaring opdoen in het organiseren van projecten en activiteiten.

Als je belangstelling hebt in Krashna Musika, kom dan vooral een keer langs op een repetitie.

Contact DSMG Krashna Musika

Mekelweg 10
2628 CD

krashna@tudelft.nl
www.krashna.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.