Skip to main content
Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving. DWARS staat voor: groen, solidair en democratie – en dat dragen ze uit in Den Haag en omstreken door bijvoorbeeld het organiseren van scholingsavonden, te protesteren tegen de onnodige kap van bomen en door zich in te zetten voor betere faciliteiten voor studenten.

Gezellige activiteiten Dwars

Naast hun idealen zijn ze ook de gezelligste politieke jongerenorganisatie van de regio. Twee keer per maand organiseren ze een activiteit in Delft, Den Haag of Leiden. Dit kan een gezellige borrel zijn, maar ook een debattraining of een thema-avond met een interessante spreker.

Actief worden bij DWARS

Uiteraard ben je altijd welkom tijdens de activiteiten om zomaar te kijken, ons te steunen of actief te worden. DWARS Leiden-Haaglanden is de juiste plek voor mensen die zich op wat voor manier dan ook willen inzetten voor een groener en socialer Delft/Den Haag/Leiden.

Contact Dwars Leiden-Haaglanden

leiden-haaglanden@dwars.org
http://dwars.org/leiden-haaglanden

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.