Skip to main content
DSVV Ouwe Schoen (voetbal)

Bij deze vereniging gaat het simpelweg om het spelen van een lekker potje bal! Competitie is belangrijk maar het draait er vooral om dat er wordt genoten van het spel. Achteraf is er altijd tijd voor veel gezelligheid en een biertje!

Teams, trainingen en competities 

Elke maandagavond speelt de vereniging mee tijdens de maandagavondcompetitie op TU Delft. Verder wordt er standaard één keer per week getraind en iedere zondag wordt er gespeeld tijdens de competitie van de Ouwe Schoen zelf. Zo wordt er ook ieder jaar met volle enthousiasme het Ouwe Schoen voetbaltoernooi georganiseerd! 

De Ouwe Schoen heeft vier mannenteams. Sinds kort hebben ze hier één vrouwelijk team aan toegevoegd! Kortom een vereniging waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en team spirit! 

Oprichting KNVB

Ouwe Schoen is een zeer oude vereniging. De vereniging heeft zelfs, samen met een aantal andere verenigingen, de KNVB opgericht!

Contact DSVV Ouwe Schoen

ouweschoen1617@delft.corps.nl
www.ouweschoen.nl

 

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.