Skip to main content
DROP (boardsport)

Voor iedereen die het nog moet weten: DROP is een nagelnieuwe studentenboardsportvereniging in Delft die zich stort op snowboarden, golfsurfen, skateboarden, wakeboarden en kitesurfen. Het plan is even simpel als briljant: Door DROP kunnen de leden goedkoper en vaker boarden, worden boardsporten toegankelijker en komen studerende boarders makkelijker met elkaar in contact.

Denk daarbij dus aan trips naar het buitenland en DROPuitjes naar Snowworld, Scheveningen of Skateland. Maar ook aan kitesurfclinics, wax- en slijpclinics, wakeboarden achter de boot en natuurlijk goede borrels en feestjes!

Zes crews binnen DROP

De vereniging wordt vanaf het eerste moment gedragen door de leden. Heb je hele vette ideeën over snowboardclinics, ken je toffe wakeboardspots of wil je in één dag drie skateparken bezoeken? Join the club en zet het neer! Organisatorisch gezien is DROP zo ingericht, dat alle leden in een van de zes crews terechtkomen (Snow, Surf, Skate, Wake, Kite & Party). Een crew is een groep leden binnen DROP die zich bezighouden met één bepaalde sport.

Kies de crew die bij je past

Meld je je aan bij DROP, dan geef je aan bij welke sport je je het meest thuis voelt. Omdat ze 6 verschillende sporten doen (feesten is ook een sport!) kun je kiezen uit de zes eerder genoemde crews. De crew is daarbij nog opgesplitst in de crew zelf en een crewcommissie bestaande uit 4 á 5 mensen. De boardactiviteiten worden georganiseerd door de verschillende crewcommissies: skatetripjes komen vanuit de Skatecrew, wakeboardsessies regelt de Wake-crew, de feesten worden georganiseerd door de Party-crew, enzovoorts. De activiteiten worden door één crew georganiseerd, maar staan open voor alle leden. Bij iedere crew zal tevens iemand van het bestuur zitten die meehelpt om alles in goede banen te leiden.

Wekelijkse activiteiten 

De crewcommissies organiseren dus de sport-activiteiten, die open staan voor alle leden. Doordat iedere crew elke maand iets organiseert is er elke week wel een activiteit voor de hele vereniging. Daarbij is er iedere week een borrel waar je volop kan opscheppen over welke bizarre tricks je allemaal kan. Niet vergeten dat je ze ook nog waar moet maken…

Lid worden bij DROP

Aanmelden voor lidmaatschap is alleen mogelijk tijdens de Owee in augustus in ons stamcafé Jorplace Delft. Kom ook gerust langs om even met hun te kletsen!

Contact Boardsportvereniging DROP

Mekelweg 8
2628CD Delft

info@dropdelft.nl
www.dropdelft.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.