Skip to main content
Delftse Studenten Volleybal Vereniging Punch (volleybal)

Delftse Studenten Volleybal Vereniging Punch (volleybal) Punch is een van de grootste en gezelligste studentenvolleybalverenigingen van Nederland en bestaat momenteel uit 13 heren- en damesteams. Daarnaast zijn er ongeveer 50 buitengewone leden lid. Buitengewone leden (BL-en) zijn leden die aan alle georganiseerde activiteiten van Punch mee kunnen doen, maar geen competitie spelen.

Trainingen Punch

De trainingen vinden plaats op maandag en woensdag, vanaf 18.00 tot max. 24.00 uur en duren anderhalf of twee uur. We trainen op twee locaties: de TOPdeskhal en X (sportcentrum campus). Om van de faciliteiten van X gebruik te kunnen maken moet je in het bezit zijn van een sportkaart, die je bij X of online op hun website kunt bestellen. Teams trainen één of twee keer in de week, afhankelijk van het volleybalniveau. De BL-en hebben de mogelijkheid om af en toe met een team mee te trainen of mee te doen aan de specialisatietrainingen, waarin elke training een onderwerp centraal staat.

Wedstrijden spelen met D.S.V.V. "Punch"

De wedstrijdspelende leden (de zogenaamde CL-en) komen uit in de regio-competitie variërend van de tweede divisie tot en met de 4e klasse. De wedstrijden worden normaal gesproken gespeeld op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Soms komt het voor dat je een uitwedstrijd op een andere dag moet spelen. Regelmatig zijn er avonden waarop 8 Punchteams wedstrijden spelen op X, wat betekent dat het een gezellige drukte is en dat je ook bij andere teams eens een kijkje kan gaan nemen. Om een uur of 1 sluit X, maar gelukkig beschikt Punch op vrijdagavond over een eigen borrelruimte, genaamd ’t Pand, en kan er daar verder geborreld worden. ’t Pand bevindt zich in het Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt in het centrum van Delft. De uitwedstrijden worden doorgaans in de buurt van Delft gespeeld. Na een gezellige teammaaltijd wordt dan de fiets, bus, tram, trein of - voor de gelukkigen onder ons - auto gepakt, om op tijd bij locatie aan te komen en de wedstrijd te beginnen.

Meer dan alleen volleybal

Naast het volleybal biedt Punch nog veel meer gezelligheid. Binnen Punch zijn meerdere commissies actief die door het jaar heen activiteiten organiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld de BOOD die het reilen en zeilen van de bar onder zijn hoede heeft en de AkCie die met een BBQ, een Sjiekfeest en een Punch Integratie weekend en niet te vergeten de Punch-Lunch (voor eerstejaars Punchers gratis) ervoor zorgt dat iedereen elkaar leert kennen. De activiteiten op volleybalgebied worden door de Toko en de XTC verzorgd. Terwijl de XTC (eXterne Toernooi Commissie) een heel jaar lang bezig is met het organiseren van SPOENK (een groots opgezet grasvolleybaltoernooi), is de ToKo bezig met de kleinere onderlinge toernooitjes, zoals bijvoorbeeld de oefenwedstrijddag (1e gelegenheid om met je nieuwe team wedstrijdritme op te doen) en het BIBS-toernooi (Bitterballen InBegrepen Spelletjes). Verder hebben we het verenigingsblad "Konvo" dat 5 keer in het jaar dankzij de PPK verschijnt en de leden op de hoogte houdt van de komende activiteiten en de laatste roddels. Aan het begin van het seizoen wordt het jaarboek uitgebracht met de smoelen en gegevens van alle Punchers en informatie over commissies en aktiviteiten. Punch is ook op internet goed vertegenwoordigd. De Commissie voor Internet Activiteiten (CIA) houdt de site up-to-date. Ook kun je van alles kwijt op het gastenboek, waar we weer graag wat leuke berichtjes voorbij zien komen.

Contact Delftse Studenten Volleybal Vereniging Punch

Brabantse Turfmarkt 9
2611 CK Delft
bestuur@punch.tudelft.nl
www.punch.tudelft.nl  

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.