Skip to main content
Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus (turnen)

D.S.T. Pegasus staat voor Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus. Deze vereniging is in 2008 opgericht met als doel ook in Delft een turnvereniging te hebben waar studenten terecht kunnen om te sporten en daarnaast mee te doen met gezellige activiteiten. Zo doen we mee aan de Nederlandse Studenten Turn Competities (NSTC) die elke keer weer bij een andere studententurnvereniging gehouden worden. Ook worden er buiten de trainingen vele activiteiten zoals borrels, een gala en weekendjes weg georganiseerd.

Lid worden bij D.S.T. Pegasus

Wil je turnen bij D.S.T. Pegasus een keer uitproberen? Dan kan je langskomen op een van onze trainingen. De trainingstijden staan op de pagina Trainingen. De eerste twee weken van het seizoen zijn er open trainingen, en mogen alle studenten langskomen. Je mag op dinsdag zelf inschatten of je bij de gevorderden of beginners meedoet. Ook ben je van harte welkom bij de gemengde trainingen op maandag en donderdag. Na de eerste twee weken kun je beslissen om lid te worden.

Als je lid wil worden kan je een keer langskomen of een mailtje sturen

Contact Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus

Fretstraat 2
2623 CA Delft

info@dstpegasus.nl
www.dstpegasus.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.