Skip to main content
Delftse Studenten Schaats Vereniging ELS (schaatsen)

Is de schaatskoorts afgelopen winter ook op jou overgeslagen? Word dan lid van de Delftse Studenten Schaats Vereniging ‘Effe Lekker Schaatsen’ (ELS)! Daarnaast biedt ELS je natuurlijk een mooie vereniging! ELS is een actieve vereniging die aan veel wedstrijden deelneemt en vele leuke activiteiten organiseert. Je bent altijd welkom om een keer vrijblijvend deel te nemen aan een training!

Lid worden bij Effe Lekker Schaatsen

Als je lid wordt bij ELS, betaal je 30 euro contributie per collegejaar. Als je na 1 januari lid wordt betaal je zelfs nog maar 17,50 euro! Daarnaast moet je een sportkaart van de TU Delft hebben. Wil je direct lid worden? Download dan het formulier, of je kunt ons mailen of bellen om je aan te melden!

Tot op de ijsbaan!

Contact DSSV Effe Lekker Schaatsen

Mekelweg 8
2628 CD Delft

secretaris@dssvels.com
www.effelekkerschaatsen.com

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.