Skip to main content
Delftsch Studenten Corps

Het Delftsch Studenten Corps, kortweg DSC, is de grootste en actiefste studentenverenigingen van Delft. Dit zorgt niet alleen voor veel gezelligheid, maar ook al 166 jaar voor een grote diversiteit aan activiteiten. Alles is mogelijk. Op het gebied van sport, cultuur, muziek en ontspanning hebben we van alles te bieden.

Kamer vinden in Delft

Ook hebben leden van het DSC de grootste kans om een kamer te vinden in Delft, omdat het DSC met meer dan 180 huizen de meeste studentenhuizen in Delft heeft.

Kennis maken met DSC

Tijdens de OWee (de introductieweek van Delft) kan je met alle aspecten van onze vereniging kennismaken.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Delftsch Studenten Corps

Phoenixstraat 30
2611AL Delft

senaat@delft.corps.nl
delft.corps.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.