Skip to main content
Civitas Studiosorum Reformatorum (christelijk)

De Civitas Studiosorum Reformatorum is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft, rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 50-jarig bestaan. Het is een breed gezelschap van zo’n 270 leden met een zeer gevarieerde (kerkelijke) achtergrond, maar met een duidelijke eenheid door het christelijk geloof. C.S.R. is de plek waar al tientallen jaren studenten goede vrienden van elkaar worden, op intellectueel en geestelijk gebied groeien en belachelijk goede studentengrappen uithalen. C.S.R. is een studentikoze vereniging, maar er is genoeg ruimte voor mensen die daar minder van houden.

Activiteiten C.S.R.

De diversiteit van C.S.R. kenmerkt zich ook door het brede scala aan activiteiten, zowel vormend als vermakelijk, sportief als ontspannend. De basisactiviteit vormt de tweewekelijkse bijbelkring, daarnaast hebben ze werkgroepen en lezingen die bijdragen aan jouw intellectuele ontwikkeling! Verder zien ze elkaar vaak in de sociëteit Confide, voor bijvoorbeeld maaltijden, borrels, feesten en lezingen. Daarnaast kun je al je energie kwijt in de vele onderverenigingen en commissies. Surfen, zeilen, aan auto’s klussen, een groot gala of weekend organiseren, liften naar Istanbul, een biertje drinken in een rubberbootje in de gracht, wintersporten, evangeliseren of een Openingsweek organiseren? Het kan allemaal!

Relaxte sfeer

C.S.R.’ers houden van gezelligheid, grappen en hechten belang aan goede vriendschappen, maar zijn ook zeker niet bang om een diepgaand gesprek over de bijbel of hun visie op de hedendaagse maatschappij aan te gaan. Kom de sfeer eens proeven en ontdek de relaxte sfeer die hen kenmerkt, ook jij kunt hier deel van uitmaken!

Contact Civitas Studiosorum Reformatorum

Oude Delft 9
2611 BA Delft

bestuur@csrdelft.nl
www.csrdelft.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.