Skip to main content

Alle studie- en studentenverenigingen in Delft

Ga jij in Delft studeren aan een hogeschool of universiteit? Dan kan je volledig in het studentenleven duiken! Delft is een van de actiefste studentensteden en er is altijd wat te doen. Ook zijn er een heleboel studentenverenigingen waar je lid van kunt worden voor een onvergetelijke studententijd!

Ruim 30 studentenverenigingen in Delft

In Delft zijn maar liefst 30 verschillende verenigingen. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen, religieuze verenigingen en nog meer andere soorten studentenverenigingen. Bij sommige verenigingen is er een ontgroening en bij andere juist niet. Er is dus altijd een vereniging die bij jou past! Weet je nog niet of je lid wil worden? Dan hebben wij alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging op een rijtje gezet. 

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Delft?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

AEGEE Delft

AEGEE-Delft is de avontuurlijkste studentenvereniging van Delft. Met vele activiteiten in Delft en in meer dan 150 steden in Europa is er altijd wat te doen. Met AEGEE haal je meer uit jezelf en uit je studententijd, en maak je vrienden voor het leven!

Civitas Studiosorum Reformatorum (christelijk)

De Civitas Studiosorum Reformatorum (C.S.R) is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft. De vereniging is rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 50-jarig bestaan en biedt veel verschillende activiteiten aan. Heb je interesse in deze studentenvereniging? Lees dan hier de belangrijkste info.

Curius

Als je Technische Bestuurskunde gaat studeren, maak je ook kennis met de studievereniging Curius. Curius kan jou een hoop bieden op het gebied van onderwijs, carrièremogelijkheden en sociale activiteiten.

D.S.V. Nieuwe Delft / D.S.S. De Bolk

D.S.V. "Nieuwe Delft" staat bekend onder de naam: 'de Bolk'. Het is een vereniging waar de bar altijd open is, je al je mede-leden kent of leert kennen en waar wekelijkse activiteiten plaatsvinden. Lees hier meer.

De Koornbeurs

De Koornbeurs is behalve een befaamd gebouw, bovenal een vereniging, een vereniging waar een bepaald gevoel bij past.Met een grote diversiteit aan soorten leden. Lees hier meer over deze studentenvereniging!

Delftsch Studenten Corps

Het Delftsch Studenten Corps, kortweg DSC, is een van de grootste studentenverenigingen van Delft. Dit zorgt niet alleen voor heel veel gezelligheid, maar ook voor een grote diversiteit aan vele activiteiten.

Delftsch Studenten Muziek Gezelschap Apollo (studentorkest)

Het studentenorkest "Apollo" bestaat al meer dan 160 jaar! Dit mede omdat ieder jaar opnieuw een groep enthousiaste studenten zich aansluit om samen muziek te maken.

Delftsche Studenten Bond

De Delftsche Studenten Bond is dé vereniging om van je studietijd een studententijd te maken. Knallende feesten, leuke activiteiten en vrienden maken van allerlei studies, opleidingen en leeftijden.

Delftsche Studenten Hockey Club (hockey)

Bij DSHC, onderdeel van het Delftsch Studenten Corps, kun je hockeyen op elk niveau. Presentatief- en recreatief hockey wisselen elkaar af. Zin om te hockeyen af te wisselen met een biertje? Lees dan meer over hockeyen bij DSHC.

Delftsche Studenten Roeivereniging Laga (roeien)

Laga is van de meest toonaangevende studentenroeiverenigingen in Nederland. Deze roeivereniging is de afgelopen 3 jaar de snelst groeiende studentenvereniging van Delft en heeft inmiddels ruim 600 leden. Laga is open voor alle studenten. Heb je interesse in deze vereniging? De belangrijkste info lees je hier.

Delftsche Zwervers

Delftsche Zwervers is een van de kleinste studentenverenigingen in Delft. De borrelavond is op donderdag en kenmerkt zich door een persoonlijke, intieme sfeer. Lid worden van deze vereniging? Lees hier meer.

Delftse Studenten Schaats Vereniging ELS (schaatsen)

ELS (Effe Lekker Schaatsen) is een actieve studenten schaatsvereniging die aan veel wedstrijden deelneemt en vele leuke activiteiten organiseert. Tegen een kleine contributie kun je een heel jaar los gaan op het ijs! Heb je interesse in deze studenten schaatsvereniging? Lees hier de belangrijkste info op een rij.

Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus (turnen)

De Studenten Turnvereniging Pegasus in Delft is speciaal voor studenten opgericht. Turnen gaat bij Pegasus hand in hand met gezelligheid. Interesse om te starten of door te gaan met turnen tijdens je studententijd? Lees hier meer.

Delftse Studenten Volleybal Vereniging Punch (volleybal)

Punch is een van de grootste studentenvolleybalverenigingen van Nederland. Gezelligheid staat bij Punch centraal. Punch biedt naast volleybal nog veel meer activiteiten aan, waaronder een BBQ, een Punch-Lunch en een Sjiekfeest. Interesse in deze vereniging? Lees dan hier de belangrijkste info op een rij.

Delftse Studenten Wedstrijdzeilvereniging Broach (zeilen)

D.S.W.Z. Broach is een studenten-wedstrijdzeilvereniging in Delft. Broach is de de enige studentenvereniging in Nederland die zich richt op wedstrijdzeilen. Deze vereniging is speciaal voor studenten die een passie hebben voor fanatiek en enthousiast zeilen. Heb je interesse? De belangrijkste info lees je hier.

DROP (boardsport)

DROP is de studentenbaardsportvereniging in Delft. DROP leden worden blij van snowboarden, golfsurfen, skateboarden, wakeboarden en kitesurfen. Jij ook? Lees hier dan meer over DROP in Delft en kijk hoe je lid kunt worden.

DSVV Ouwe Schoen (voetbal)

DSVV Ouwe Schoen is een vereniging waar het draait om een mooi spel! Sportiviteit wordt gewaardeerd en onderling is er alleen maar sprake van gezelligheid! Met drie mannenteams en één vrouwenteam vormen ze een mooie vereniging!

Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving.

Gezelschap Leeghwater

Sinds 1867 is Gezelschap Leeghwater de studievereniging voor alle studenten van de studie Werktuigbouwkunde van de TU Delft.

Groover (jazz)

De Delftse Vereniging Groover is de studenten jazzvereniging van Delft. De leden spelen jazz en alle aanverwante stijlen zoals funk, latin, soul en blues. Wil je meer weten over deze studentenvereniging? De belangrijkste info op een rij.

Johannes Calvijn (christelijk)

Johannes Calvijn is een Christelijke studentenvereniging in Delft voor studenten van de hogescholen in Delft of de TU Delft. De vereniging is onderdeel van de C.S.F.R. Bij deze vereniging staat vriendschap en verdieping centraal. Heb je interesse in deze vereniging? De belangrijkste info vind je hier.

Krashna Musika (klassieke muziek)

Krashna Musika is het (klassieke) studenten muziekgezelschap in Delft. De studenten van deze vereniging musiceren samen in het orkest, koor en/of kamermuziekesembles. Krashna Musika organiseert ook muziekgerelateerde activiteiten. Interesse in deze studentenvereniging? De belangrijkste info lees je hier.

Navigators Delft (christelijk)

De Navigators is een landelijke, christelijke vereniging. Navigators Delft richt zich speciaal op Delftse studenten en biedt naast geloofsopbouw ook gezelligheid. Zijn de Navigators tijdens je studententijd iets voor jou? Lees hier meer.

Nova

NOVA is een studentenvereniging met circa 650 leden. NOVA heeft geen ontgroening en geen verplichtingen. Wil je meer weten over deze studentenvereniging? We hebben de belangrijkste informatie op een rij gezet.

Obvius (tennis)

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is één van de grootste studentensportverenigingen in Delft. Overigens kun je bij deze tennisvereniging ook goed terecht voor gezelligheid. Houd jij van tennis en een biertje? Lees dan meer.

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.