← Terug naar overzicht

Junior web developer (fulltime), bijbaan web developer (parttime)

Beschrijving

Werk jij met passie aan technische oplossingen voor de beste websites en webapplicaties? Bij Involvit krijg jij de ruimte om je web development skills verder te ontwikkelen en te groeien in het leveren van de beste oplossingen voor de klant. Involvit is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie.

Wij leveren websites en webapplicaties waarbij we gebruik maken van Umbraco als onderliggend Content Management Systeem. We hebben een adaptive web framework ontwikkeld dat in Nederland als SaaS oplossing wordt gebruikt door grote organisaties. WebCit wordt o.a. gebruikt voor het ontwikkelen van sociale intranetten en wordt continue doorontwikkeld. De belangrijkste kernwaarden van involvit zijn: 'Kwaliteit', 'Flexibiliteit' en 'Duurzame Klantrelaties'. We brengen deze kernwaarden in praktijk door open en transparant te communiceren met de klant, bijvoorbeeld door Scrum te hanteren als samenwerkingsmodel.

Jij werkt graag in kleine teams waar jouw inbreng telt. Je hebt plezier in het omzetten van wensen van de klant naar kwalitatieve en functionele websites en webapplicaties. Bij Involvit heb je gedurende de projectfase direct contact met de klant om samen tot het optimale resultaat te komen. Je werkt graag in teamverband, maar je kunt ook zelfstandig onze klanten verder helpen.

Als junior web developer bij Involvit werk je mee aan veel verschillende projecten binnen het portfolio van Involvit. Jij neemt graag verantwoordelijkheid én wij bieden je de kans om je verder te ontwikkelen, uiteraard met de daarvoor benodigde ondersteuning. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van en het liefst ervaring met Microsoft stack: .NET, ASP.NET MVC, C#;
  • Je hebt kennis van Javascript (jQuery, Angular) en SQL ;
  • Je bent bekend met de belangrijkste toepassing van HTML en CSS;
  • Je hebt gewerkt met Visual Studio, SQL Server Management Studio, IIS en Git; 
  • Je bent leergierig, accuraat en positief kritisch Je bent communicatief vaardig en denkt graag mee over nieuwe oplossingen en producten. 

Wij bieden jou

. . een plek in een ambitieus team van betrokken collega's die met plezier aan uitdagende projecten werken. Bij Involvit krijg je kansen om mee te groeien met het bedrijf. Je kunt ook reageren als je geen 40 uur per week beschikbaar bent. De sfeer is informeel, je collega’s zijn altijd bereid om even met je mee te kijken en er is ruimte voor droge humor of een potje golf. Natuurlijk bieden wij je een goed salaris met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Laat bezoek onze website of neem contact op met Johan de Jong. Tel.: 06-83241169 johandj@involvit.nl

Ik wil deze bijbaan!

Like onze Facebookpagina! En blijf op de hoogte van alle studenten updates!

Meer bijbanen en stages uit Delft e.o.

Lees ook

Boudewijn Trompert Studentensteden Studentenmarketing
Student zoekt vacature
Abonneren op