← Terug naar overzicht

hbo/wo stagiair(e) Human Resources (start februari 2020)

Stage Human Recourses bij Mc Donalds

Beschrijving

Wat ga jij doen op stage?

Human Recourses bestaat uit: Learning & Development, Employer Reputation & Engagement, Talent, Consultancy en Rewards. Jij maakt straks onderdeel uit van dit team en hebt een breed scala aan HR-taken.  Denk hierbij aan werving en selectie, het opzetten van een MTO, adviseren van management, HR-analytics en nog veel meer! Dit allemaal doe je niet alleen voor het hoofdkantoor, maar ook voor alle franchiserestaurants en onze eigen restaurants. Je gaat merken dat er op HR-gebied regelmatig een stukje marketing komt kijken. Jij zal hierbij gaan meewerken en meedenken over wervingscampagnes en het verbeter van het werkgeversimago. Jouw creativiteit én frisse blik worden gewaardeerd. 

Doordat je terecht komt in een team HR-specialisten met elk hun eigen specialiteit, krijg je een unieke kans om je breed te ontwikkelen. Je bent vrij om overal mee te kijken, mee te denken en mee te werken; je hoeft er alleen maar om te vragen.

Jouw werkplek is op kantoor in Amsterdam Zuidoost, maar dat betekent niet dat je hier ook altijd aanwezig bent. Zo komt het regelmatig voor dat je een bezoekje brengt aan een McDonald’s restaurant om met het management of de franchisenemer te overleggen over HR-vraagstukken. Je ontmoet verschillende partijen en stakeholders en ervaart het belang van HR in verschillende lagen van een grote organisatie.

Wie ben jij?

Jij bent een derde- of vierdejaars HBO- of WO-student en je studeert in de richting van Human Resource Management. Je bent beschikbaar vanaf begin februari 2020 voor minimaal 5 maanden en 4 dagen per week. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Met zowel zelfstandig werken als in een team heb jij geen probleem en als er een uitdagend vraagstuk voor je ligt, houd jij ervan deze aan te pakken. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je kritisch. Last but not least, ben je goed in het onderhouden van relatie met zowel je collega's als externe partijen.

Zie jij nou veel raakvlakken met de hiervoor benoemde competenties? top, dan pas jij mogelijk goed binnen ons team!

Ik wil deze stage!

Meer bijbanen en stages uit Delft e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op