U bent hier

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast naast je studie wel werken. Wij bieden je een overzicht van de leukste (bij)banen en stages in en rondom Delft, bieden je hulp met solliciteren en hoe je een CV moet schrijven of helpen je op weg met je eerste stappen naar ondernemerschap.

Wat is een studiegerelateerde bijbaan?

Een studiegerelateerde bijbaan is simpel gezegd een bijbaan die bij jouw studie past. Je studeert niet voor niets! Je kan naast je opleiding een bijbaantje zoeken die bij je opleiding past zodat je meer werkervaring kan opdoen.

Geldzaken (en besparen) als student

Collegegeld, huur, eten en drinken, uitgaan en studieboeken: het studentenleven is niet goedkoop. Ga op zoek naar de juiste aanbieders. Wat is een betrouwbare studentenbank, goedkope energieleverancier en goede studentenverzekering?

Bijbaan in Delft

Wil je naast je studie werken? Dan helpen wij jou met het vinden van de ideale studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie! Wij bieden jou het meest complete overzicht van werk in Delft e.o.!

Ondernemen tijdens je studie

Ja! Jij hebt hét idee en wilt deze briljante vondst direct commercieel maken. Dus je start als student ondernemer. Waar begin je? Welke regels zijn er? Zit het ondernemen in je? De eerste stappen als student ondernemer op een rij.

Loon, loonstroken en belasting

Wat is het minimumloon, wat staat er op je loonstrook en hoeveel vakantiegeld en vakantiedagen krijg je en wat krijg je terug van de belastingdienst

Hoe moet je solliciteren?

Ben je als student op zoek naar een baan en moet je solliciteren? Dat betekent: vacatures vinden, sollicitaties voorbereiden, brieven/mails opstellen en je CV "dreamjob" proof maken. Help, waar start je? Helpen deze tips je op weg?

Hoe maak je een goed CV?

Hoe maak je een goed CV? Waar moet je op letten en wat moet er in staan? Wij bieden je een aantal tips en vertellen je ook wat je absoluut niet moet doen!

Nieuwste bijbanen en stages uit Delft e.o.

Lees ook

Boudewijn Trompert Studentensteden Studentenmarketing
Student zoekt vacature
Abonneren op