U bent hier

Uitgaan in Delft

Het is weekend of gewoon een doordeweekse avond en je hebt zin om te stappen in Delft. Als insider kennen wij de leukste uitgaansplekken van Delft en hebben wij deze speciaal voor jou verzameld in een handig day-to-day overzicht. Jij hoeft alleen nog te kiezen waar je jouw onvergetelijke stapavonden gaat beleven!

Uitgaan in Delft op maandag

Eerlijk is eerlijk: het centrum van Delft bruist op de maandagavond niet echt… Waar je wel leuke feestjes vindt op maandagavond? Op de sociëteiten van de vele studentenverenigingen in Delft! Toch liever een drankje doen in de stad? De meeste cafés zijn deze avond open tot een uurtje of 01:00. Drink een biertje bij jazz café Bebop in de Kromstraat. Met meer dan 90 soorten bier, vermaak je je prima. Wat er nog meer gezellig is op de maandagavond? Het Proeflokaal. Het Proeflokaal heeft het grootste assortiment aan speciaal bier van Nederland (ruim 300!). Pluspunt: je kunt er ook nog een pijltje gooien, Pub Quiz avonden bijwonen of genieten live muziek (op speciale avonden). 

Uitgaan in Delft op dinsdag

Dinsdag is een echte studentenavond in Delft. Waar het altijd leuk is? Discotheek Lorre! Iedere dinsdag- en donderdagavond is hier een vaste studentenavond, die altijd drukbezocht worden door zowel studenten uit Delft als studenten uit andere steden. Check de Facebookpagina voor de laatste feestjes. Pssst: happy hour is van 23:00 – 00:00. Nog niet uitgefeest? Op nog geen vijf minuten lopen vind je het café ‘De Oude Jan’: een begrip in Delft en hét café waar je je stapavond afsluit. Op dinsdag is het café tot een uurtje of 05:00 open. 

Uitgaan in Delft op woensdag

Café de Ruif is the place to be op woensdag! Op deze avond is het in dit café internationale studentenavond. Wat vooral een hoop gezelligheid en drukte betekent. Bij de Ruif kun je tot 02:00 drankjes drinken. Tip: wil je een borrel of privédiner organiseren? Check even de website van De Ruif over borrels en privédiners. Daarna kun je door naar Ciccionina. Deze club organiseert iedere woensdag het feestje: Culture Club. Dj Mozaïc draait deze avond muziek afkomstig uit ontelbaar veel landen. Niks is te gek!

Uitgaan in Delft op donderdag

Op donderdag is het wederom studentenavond in Lorre! Deze discotheek is zeker een bezoekje waard, maar ook kun je je vermaken in de kromstraat. Dé stapstraat van Delft. Ook organiseert club Ciccionina op iedere donderdag een feestje. Tijdens de Student Night van ‘Ciccio’ kost bier slechts €1,60 en krijg je twee biertjes uit de fles voor de prijs van een. Good times!

Uitgaan in Delft op vrijdag

Het weekend goed inluiden? Dat kan op vrijdag zeker in Delft! Begin je avond bij Luna. De populaire cocktailbar op de Grote Markt is op vrijdag altijd gezellig druk en serveert lekkere en originele cocktails. Toe aan wat heftigs? Bestel dan de Beverly Hills ;). Na een paar cocktails zet je je avond voort in Kromstraat. Dit is dé stapstraat van Delft en op donderdag, vrijdag en zaterdagavond the place to be. Tip: breng eens een bezoekje aan Steck. Deze gezellige club organiseert altijd leuke feestjes!

Uitgaan in Delft op zaterdag

Delft bruist op zaterdag! De avond start je op de Beestenmarkt. Dit is het plein waar de Delvenaren naartoe gaan. Tip: een leuke tent op de beestenmarkt is: BAR SIL. Dit tentje heeft een toffe uitstraling, een onwijs gezellige eigenaar en een relaxte sfeer. Na een paar drankjes kun je doorgaan naar De Bierfabriek, dat slechts op een minuut afstand van De Beestenmarkt ligt. Tof weetje: De Bierfabriek brouwt zijn eigen bier! Deze locatie is ideaal om met een grote groep te bezoeken. Tip: huur je eigen tafel met tap af! Tot slot kun je tot in de late uurtjes dansjes doen in de, inmiddels welbekende, Kromstraat. Op zaterdagavond kun je hier los in Steck, De kurk of Ciccionina.

Uitgaan in Delft op zondag

Stappen op zondag zit er in Delft niet echt in.. Wel kun je gezellig een drankje doen. Waar? Bij Moeke! Deze tent op de Beestenmarkt serveert heerlijke borrelhapjes en heeft een gezellige inrichting. Zin in een activiteit tijdens het drinken van je biertjes? Ga lekker poolen bij het Snookercafé in de Peperstraat.

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Lees ook

Hobby's
Paasborrel hapjes
Abonneren op