U bent hier

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of laat je eens cultureel inspireren (je woont tenslotte in een cultuurrijk stukje Nederland). Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Uitgaan in Delft

Het is maandag-, donderdag- of zaterdagavond en je hebt zin om te gaan stappen in Delft. Als insider kennen wij de leukste uitgaansplekken van Delft en hebben we ze speciaal voor jou verzameld in een handig day-to-day overzicht. Jij hoeft alleen nog te kiezen waar je jouw onvergetelijke stapavonden gaat beleven!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Alles over fitness in Delft

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Delft en alles wat je daarover moet weten.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Delft is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een Delfts festival of feestje en geniet van de intieme én uitbundige sfeer van deze pittoreske stad.

Leuke barretjes en restaurants in Delft

Idyllisch Delft heeft talloze leuke koffiebarretjes, gezonde smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen als we in Delft zouden wonen? Geijkte én nieuwe(re) food & lifestyle tips op een rij.

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Delft heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Ontdek Delft: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Delft eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar in je woont.

Lees ook

zelf bierbrouwen
Abonneren op