U bent hier

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Delft Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Delft Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Delft

Het is weekend of gewoon een doordeweekse avond en je hebt zin om te stappen in Delft. Als insider kennen wij de leukste uitgaansplekken van Delft en hebben wij deze speciaal voor jou verzameld in een handig day-to-day overzicht. Jij hoeft alleen nog te kiezen waar je jouw onvergetelijke stapavonden gaat beleven!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness in Delft

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Delft en alles wat je daarover moet weten.

Leuke barretjes en restaurants in Delft

Idyllisch Delft heeft talloze leuke koffiebarretjes, gezonde smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen als we in Delft zouden wonen? Geijkte én nieuwe(re) food & lifestyle tips op een rij.

Ontdek Delft: top 5 culturele hotspots

Je kunt natuurlijk het hele weekend doorbrengen in de kroeg, maar ontdek Delft eens als een toerist! De 5 leukste culturele hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar je woont.