U bent hier

Technische Universiteit Delft

De TU Delft is de hoogst genoteerde Nederlandse universiteit in de World Reputation Ranking 2016 van de Times Higher Education (lijst). De TU Delft loopt voorop in onderzoek naar technologische innovaties. Studenten van de TU hebben indrukwekkende projecten op hun naam staan: denk aan de zonne-energiewagen Nuna, het vliegrobotje Delfly en natuurlijk het waterstof raceteam Forze.

Opleidingen Technische universiteit Delft

Bij de TU Delft kun je kiezen uit veel verschillende bachelor opleidingen, master opleidingen en overig postacademisch niveau. Tijdens je opleiding word je uitgedaagd om kritisch te denken en creatief te zijn. Daarnaast werk je regelmatig in een team samen waarbij je bezig bent met het vinden van slimme, onconventionele oplossingen.

Fascinatie voor techniek

Zie jij het als een uitdaging om creatieve technische oplossingen te verzinnen voor alledaagse problemen? Dan past de TU Delft perfect bij jou! De TU Delft inspireert je om technologische oplossingen te vinden. Of het nu om energiezuinig vervoer gaat, om duurzame bouwmethoden of nieuwe, beter ontworpen producten. Producten en technieken ontwikkelen waar mensen graag gebruik van maken: dat is waar het bij de opleidingen van de TU Delft om draait.

Internationaal georriënteerd

Internationale kennisuitwisseling is volgens de TU Delft erg belangrijk. De TU Delft werkt dan ook nauw samen met internationale bedrijven en universiteiten. Binnen de universiteit kom je veel internationale studenten en medewerkers tegen. Doordat de TU Delft intensief samenwerkt met veel buitenlandse universiteiten is het mogelijk om bijna overal ter wereld een stage of afstudeerproject uit te voeren.

Een goed perspectief

De TU Delft leidt je op tot een professional met een gedegen technische opleiding. Hierdoor ontwikkel je een sterk analytisch vermogen en ben je na de opleiding in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Deze competenties doen het goed op de arbeidsmarkt. Binnen het studieprogramma is er veel ruimte om een onderzoek, project of (afstudeer)stage bij een organisatie uit te voeren. Dit kan zorgen voor een voorsprong bij de start van je carrière!  

Contact Technische Universiteit Delft

Postbus 5
2600 AA Delft

info@tudelft.nl
www.tudelft.nl

Lees ook

Taal leren vanuit huis
Abonneren op