U bent hier

WTOS Delft (wielrennen)

WTOS (Wij Trainen Ons Suf) is dé studenten wielervereniging in Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van wielrennen, veldrijden en/of mountainbiken. WTOS is de grootste studentenwielrenvereniging van Nederland met ruim 270 leden. Naast georganiseerde trainingen zijn er gedurende het jaar meerdere interne wedstrijden waar WTOS’ers aan mee kunnen doen; clubkampioenschappen, tijdritten, koppelkoersen en nog veel meer. Daarnaast doen we mee aan nationale, regionale en (af en toe) internationale wedstrijden. WTOS heeft bovendien een actieve activiteitencommissie die maandelijks activiteiten organiseert, variërend van poolen tot bowlen en baanclinics tot barbecues.

Wielrenner of mountainbiker, snel of iets minder snel, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen en iedereen is welkom bij WTOS!

De studenten wielervereniging in Delft

Als je van wielrennen houdt, kom je goed aan je trekken bij WTOS. Tijdens het zomerseizoen organiseert WTOS twee trainingen per week: rondje Hoek op maandag en rondje Rotte op donderdag. De rondjes zijn ongeveer 60 km lang en er zijn verschillende snelheidsgroepen, zodat de training voor iedereen toegankelijk is en iedereen zijn eigen tempo kan fietsen. Ook is er de mogelijkheid om de route af te korten naar 45 km, zodat de training voor iedereen leuk blijft.

In de winter trainen we gewoon door. Zo hebben we bijvoorbeeld elke donderdagavond een lampjestraining, waarbij we een goedverlichte ronde van 40 km tot 50 km rijden. Ook zijn er in de winter speciale trainingen voor wedstrijdrenners, gericht op het winnen van koersen. Voor de toerders organiseren we een keer per maand de Sunday Winter Special, een duurritje met halverwege een stop voor appeltaart en warme chocolademelk.

Veldrijden bij WTOS

Studenten met een crosser komen ook aan hun trekken bij WTOS. Er is een actieve groep fietsers die gezamenlijk afspreken om te gaan crossen. In het najaar organiseert WTOS de regiocross, een veldritcompetitie voor crossers vanuit de hele regio.

Mountainbiken

In het zomerseizoenwordt er op donderdag een training voor mountainbikers georganiseerd. Ook is er aan het begin van het fietsseizoen een clubkampioenschap mountainbike waar WTOS’ers tegen elkaar kunnen racen. De strijd tussen mens en modder is hier altijd een spektakel om naar te kijken. 

Lid worden bij Wij Trainen Ons Suf

Studerende leden betalen €30 contributie per jaar. Het lidmaatschap loopt van 1 september t/m 31 augustus. Je hoeft geen sportkaart van de TU te hebben. 

Contact WTOS

wtos.nl
bestuur@wtos.nl

Lees ook

reading
Abonneren op