U bent hier

Sportverenigingen in Delft

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn verschillende studentensportverenigingen in Delft Studentenstad. Je vindt hieronder het overzicht van sportverenigingen voor studenten!

Niks missen van de studentensportverenigingen in Delft?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar een andere vereniging? Er zijn ook gezelligheidsverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Delft!

v.v. Ariston '80

V.v. Ariston ‘80 is de grootste studentenvoetbalvereniging van Delft met meer dan 500 leden, verdeeld over 5 damesteams en 16 herenteams die allen op een eigen niveau spelen.

WTOS Delft (wielrennen)

WTOS (Wij Trainen Ons Suf) is opgericht in 1983 en is dé studenten wielervereniging in Delft, voor alle studenten in Nederland die houden van wielrennen, veldrijden en/of mountainbiken. Wielrenner of mountainbiker, snel of iets minder snel, man of vrouw, we houden allemaal van fietsen en iedereen is welkom bij WTOS! Heb je interesse? De belangrijkste info lees je hier.

DSVV Ouwe Schoen (voetbal)

DSVV Ouwe Schoen is een vereniging waar het draait om een mooi spel! Sportiviteit wordt gewaardeerd en onderling is er alleen maar sprake van gezelligheid! Met drie mannenteams en één vrouwenteam vormen ze een mooie vereniging!

S.W.V. Plankenkoorts (windsurfen)

Studenten Windsurf Vereniging Plankenkoorts is in 1981 in Leiden opgericht als één van de eerste surfverenigingen van Nederland. Ondertussen is de vereniging met meer dan 600 leden.

Wave (waterpolo, zwemmen en triatlon)

Zin om tijdens je studententijd te watersporten? DSZ WAVE is de studenten waterpolo-, zwem- en triatlonvereniging voor studenten in Delft. Naast sporten is er bij WAVE ook ruimte voor borrels in de bar van het zwembad. Zwem je mee?

Delftse Studenten Schaats Vereniging ELS (schaatsen)

ELS (Effe Lekker Schaatsen) is een actieve studenten schaatsvereniging die aan veel wedstrijden deelneemt en vele leuke activiteiten organiseert. Tegen een kleine contributie kun je een heel jaar los gaan op het ijs! Heb je interesse in deze studenten schaatsvereniging? Lees hier de belangrijkste info op een rij.

Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus (turnen)

De Studenten Turnvereniging Pegasus in Delft is speciaal voor studenten opgericht. Turnen gaat bij Pegasus hand in hand met gezelligheid. Interesse om te starten of door te gaan met turnen tijdens je studententijd? Lees hier meer.

Delftse Studenten Wedstrijdzeilvereniging Broach (zeilen)

D.S.W.Z. Broach is een studenten-wedstrijdzeilvereniging in Delft. Broach is de de enige studentenvereniging in Nederland die zich richt op wedstrijdzeilen. Deze vereniging is speciaal voor studenten die een passie hebben voor fanatiek en enthousiast zeilen. Heb je interesse? De belangrijkste info lees je hier.

Delftsche Studenten Roeivereniging Laga (roeien)

Laga is van de meest toonaangevende studentenroeiverenigingen in Nederland. Deze roeivereniging is de afgelopen 3 jaar de snelst groeiende studentenvereniging van Delft en heeft inmiddels ruim 600 leden. Laga is open voor alle studenten. Heb je interesse in deze vereniging? De belangrijkste info lees je hier.

Delftse Studenten Volleybal Vereniging Punch (volleybal)

Punch is een van de grootste studentenvolleybalverenigingen van Nederland. Gezelligheid staat bij Punch centraal. Punch biedt naast volleybal nog veel meer activiteiten aan, waaronder een BBQ, een Punch-Lunch en een Sjiekfeest. Interesse in deze vereniging? Lees dan hier de belangrijkste info op een rij.

Studenten Rugby Club Thor (rugby)

Wil je tijdens je studententijd gaan rugbyen? Dan kan dat bij Studenten Rugby Club Thor! Naast rugby organiseert Thor nog veel meer activiteiten waaronder een jaarlijkse trip naar het buitenland en verschillende feesten. Nieuwsgierig naar deze studentenvereniging? Lees dan hier alle belangrijkste info op een rij.

SoSalsa (salsa dans)

Ben jij iemand met een passie voor dansen? Houd je ervan om los te gaan op de dansvloer of lijkt het je heel gaaf om nieuwe dansmoves te leren? Bij SoSalsa kan het allemaal!

Studenten Hockey Club Scoop (hockey)

Wil je gaan hockeyen in Delft? S.H.C. Scoop is een gezellige, open studentenhockeyvereniging gelegen op het sportcentrum van de TU Delft. De bekende hockey TD's zijn Scoop ook niet onbekend. Iets voor jou? Lees hier meer.

Delftsche Studenten Hockey Club (hockey)

Bij DSHC, onderdeel van het Delftsch Studenten Corps, kun je hockeyen op elk niveau. Presentatief- en recreatief hockey wisselen elkaar af. Zin om te hockeyen af te wisselen met een biertje? Lees dan meer over hockeyen bij DSHC.

Proteus-Eretes (roeien)

Bij Proteus-Eretes kun je roeien op elk niveau. Proteus beschikt over de grootste vloot van Nederland en is er vooral voor de fanatieke, ambitieuze roeier, maar biedt ook ruimte voor de gezelligheidssporter. Iets voor jou? Lees meer.

Obvius (tennis)

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is één van de grootste studentensportverenigingen in Delft. Overigens kun je bij deze tennisvereniging ook goed terecht voor gezelligheid. Houd jij van tennis en een biertje? Lees dan meer.

DROP (boardsport)

DROP is de studentenbaardsportvereniging in Delft. DROP leden worden blij van snowboarden, golfsurfen, skateboarden, wakeboarden en kitesurfen. Jij ook? Lees hier dan meer over DROP in Delft en kijk hoe je lid kunt worden.