U bent hier

Johannes Calvijn (christelijk)

Vriendschap en verdieping. Bruisend en gesmeerd! Leven en het evangelie. Wat zei je ook alweer? Een intiem gesprek, een verre reis. Groot in het klein.

Onderdeel van C.S.F.R. 

Johannes Calvijn, dispuut van de landelijke C.S.F.R., een christelijke studentenvereniging. Een vereniging van uitersten: klein van aantal en groots van allure. Landelijk telt ze 800 leden, in Delft 90. Men vindt er kringen rondom de Bijbel of een of ander onderwerp; daarnaast borrels, lezingen, nachtelijke Huishoudelijke Vergaderingen, weekenden en reizen naar gebieden als Noorwegen en Transsylvanië.

Jij en Johannes Calvijn

Hoe heet je? Wat doe je? En verder komt het niet. Anoniem. Dat ben je in de studentenwereld. Op JC tref je mensen die betrokken zijn en geïnteresseerd. Wie ben je? Waarom doe je dit? We ontmoeten elkaar op kringen, bij maaltijden, sportactiviteiten, het jaarlijkse galadiner, de landelijke conferenties en muziekdagen, en ga zo maar door. Een avond per week, minimaal.

Samen van God

De een heeft het van de ander, en samen hebben ze het van God. Zo gaat dat. Op JC bestuderen we samen onze grondslag: de Bijbel met de eenheidsformulieren. Wie ben ik? Wie is als Hij? Samen zoeken naar overtuiging voor je leven. Op een lezing en op een studiekring. Praten over wat je zoekt. En of je gevonden bent.

Op JC regelen zij dingen. In commissies en in bestuursfuncties. Wil je écht weten wat het is om een voltallige vereniging aan te sturen? Of om een grootschalige activiteit op touw te zetten? Ontplooi je en organiseer een Buitenlandse Reis of een Lustrum!

Kennismaken met JC

Altijd! In augustus is de OWee. Elke avond kun je dan komen eten en de rest van de avond verveel je je niet. Tijdens de borrels vindt je die mensen waar je in dit verhaal al even kennis mee maakte.
Zeg je: ‘ik wil écht de hartklop van deze vereniging voelen’, meld je dan aan voor de WWee, de welkomstweek, direct volgend op de OWee. Een fantastische week vol fantastische festiviteiten, waarin je werkelijk elk facet van de vereniging proeft en op waarde leert schatten.

Contact Dispuut Johannes Calvijn

Postbus 288
2600 AG Delft

bestuur@csfr-delft.nl
www.csfr-delft.nl

Lees ook

reading
Abonneren op