U bent hier

Religieuze studentenverenigingen in Delft

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? De onderstaande Delftse verenigingen combineren de gezelligheid van een studentenvereniging met hun religie.

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Delft Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Civitas Studiosorum Reformatorum (christelijk)

De Civitas Studiosorum Reformatorum (C.S.R) is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft. De vereniging is rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 50-jarig bestaan en biedt veel verschillende activiteiten aan. Heb je interesse in deze studentenvereniging? Lees dan hier de belangrijkste info.

VGSD (christelijk)

VGSD is een Delftse christelijke studentenvereniging met een gereformeerde grondslag. Goede gesprekken combineert VGSD met een biertje. Ben jij op zoek naar deze christelijke vereniging in Delft? Vind hier meer informatie.

Navigators Delft (christelijk)

De Navigators is een landelijke, christelijke vereniging. Navigators Delft richt zich speciaal op Delftse studenten en biedt naast geloofsopbouw ook gezelligheid. Zijn de Navigators tijdens je studententijd iets voor jou? Lees hier meer.

Johannes Calvijn (christelijk)

Johannes Calvijn is een Christelijke studentenvereniging in Delft voor studenten van de hogescholen in Delft of de TU Delft. De vereniging is onderdeel van de C.S.F.R. Bij deze vereniging staat vriendschap en verdieping centraal. Heb je interesse in deze vereniging? De belangrijkste info vind je hier.