U bent hier

Outsite (LHBT+)

Outsite is de LHBT+-jongerenvereniging van Delft voor iedereen tot en met 28 jaar. Kom gerust eens langs tijdens onze baravond, elke donderdag vanaf 22:00 uur!

LHBT+-jongerenvereniging Delft

Outsite is de LHBT+-jongerenvereniging van Delft. Het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Of je je nu identificeert als homo, lesbisch, bi, transgender, hetero of anders, iedereen is welkom. Met onze wekelijkse baravond op donderdag (vanaf 22:00 uur), diverse feesten en vele activiteiten door het jaar heen is Outsite uitgegroeid tot een gezellige en leuke plek voor iedereen tot en met 28 jaar.

Diverse activiteiten

De vereniging heeft een secundair doel als belangenbehartiger voor LHBT+-acceptatie in de regio Delft. We werken samen met de TU Delft en True U door het organiseren van diverse activiteiten op Coming Out Dag en Paarse Vrijdag, en organiseren activiteiten samen met andere studentenverenigingen in Delft. Daarnaast zet Outsite de gemeente Delft aan tot het behouden van haar positie als een van de meest LHBT+-vriendelijke steden van Nederland.

Kennismaken

De beste manier om kennis te maken met Outsite is door deel te nemen aan een kennismakingsgroep (of 'KMG'), welke plaatsvindt bij zowel de start van het eerste als het tweede semester van het studiejaar. Het is ook mogelijk om een barbuddy aan te vragen; iemand die je ontvangt wanneer je voor het eerst langskomt en je kan voorstellen aan andere LHBT+-jongeren/studenten.

Contact Outsite

bestuur@outsite.nl
outsite.nl

Lees ook

studie sleur
Abonneren op