U bent hier

Krashna Musika (klassieke muziek)

Krashna Musika is het klassieke studenten muziekgezelschap in Delft. Studenten ervaren het plezier van samen musiceren in het orkest, koor en/of kamermuziekensembles.

Concerten, kamermuziekavonden, repetities en borrels

Met het koor en orkest worden twee à drie keer per jaar concerten gegeven in en rondom Delft. Ook zijn er 5 à 6 kamermuziekavonden, waar ensembles hun kunsten vertonen. Hiernaast wordt om het jaar een tournee naar het buitenland georganiseerd. De voornaamste activiteiten bestaan uit de wekelijkse repetities op Unit Cultuur (Mekelweg 10) en het borrelen erna. Het orkest repeteert op maandagavond van 19:30 tot 22:30 en het koor op woensdagavond van 19:30 tot 22:00. Daarnaast vindt er vlak voor een concert een repetitieweekend plaats om de puntjes op de i te zetten. 

De ensembles voor de kamermuziek repeteren op eigen gelegenheid. Naast de ensembles wordt er ook af en toe een kamerorkest- of kamerkoorproject georganiseerd. Dit geeft de deelnemers een kans om ook in kleine orkest- of koorbezetting te musiceren. 

Overige activiteiten

Naast al deze muzikale activiteiten organiseert Krashna ook iets minder muzikale activiteiten, zoals feesten, zeilweek, concertreizen, gala's en nog veel meer. Hierdoor kun je je mede-krashnezen beter leren kennen.

Door en voor leden

Alle verengingsactiviteiten worden georganiseerd door het bestuur en de leden. Omdat je als lid erg betrokken wordt in de organisatie van de vereniging, kun je veel ervaring opdoen in het organiseren van projecten en activiteiten.

Als je belangstelling hebt in Krashna Musika, kom dan vooral een keer langs op een repetitie.

Contact DSMG Krashna Musika

Mekelweg 10
2628 CD

krashna@tudelft.nl
www.krashna.nl

Lees ook

studie sleur
Abonneren op