U bent hier

Overige studentenverenigingen in Delft

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Delft. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag. Genoeg keuze in Delft in ieder geval..

Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving.

Studenten Techniek in Politiek (gemeenteraadspartij)

De vereniging Studenten Techniek In Politiek (STIP) is een gemeenteraadspartij in Delft bestaande uit studenten. STIP verbetert de samenwerking tussen de TU en de gemeente Delft. Wil jij je ook hiervoor inzetten? Lees dan meer.

Krashna Musika (klassieke muziek)

Krashna Musika is het (klassieke) studenten muziekgezelschap in Delft. De studenten van deze vereniging musiceren samen in het orkest, koor en/of kamermuziekesembles. Krashna Musika organiseert ook muziekgerelateerde activiteiten. Interesse in deze studentenvereniging? De belangrijkste info lees je hier.

Outsite (LHBT)

Outsite is een ondervereniging van de Delftse Werkgroep Homoseksualiteit en is ontstaan vanuit een behoefte aan een plek waar jongeren elkaar konden ontmoeten. Wil je meer weten over de LHBT-jongerenvereiniging in Delft. Lees snel even verder!

Groover (jazz)

De Delftse Vereniging Groover is de studenten jazzvereniging van Delft. De leden spelen jazz en alle aanverwante stijlen zoals funk, latin, soul en blues. Wil je meer weten over deze studentenvereniging? De belangrijkste info op een rij.

AEGEE Delft (internationaal)

AEGEE-Delft is een studentenvereniging die draait rond reizen, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe plaatsen ontdekken. AEGEE-Delft is open voor iedereen, het hele jaar door! Lees er hier meer over