U bent hier

Overige studentenverenigingen in Delft

Bij overige studentenverenigingen ligt de focus niet op sporten of religie. Waar deze verenigingen wel voor staan? Dat kan van alles zijn! Van politiek tot maatschappelijke betrokkenheid en van internationale betrekkingen tot toneel: er is in Delft Studentenstad keuze genoeg! Je kan natuurlijk ook lid worden van gezelligheidsverenigingenstudentensportverenigingen en religieuze verenigingen in Delft Studentenstad. Waar je ook lid wordt: het draagt zeker bij aan je studentenleven!

Wil je niks missen van de verenigingen in Delft Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving.

Studenten Techniek in Politiek (gemeenteraadspartij)

De vereniging Studenten Techniek In Politiek (STIP) is een gemeenteraadspartij in Delft bestaande uit studenten. STIP verbetert de samenwerking tussen de TU en de gemeente Delft. Wil jij je ook hiervoor inzetten? Lees dan meer.

Krashna Musika (klassieke muziek)

Krashna Musika is het (klassieke) studenten muziekgezelschap in Delft. De studenten van deze vereniging musiceren samen in het orkest, koor en/of kamermuziekesembles. Krashna Musika organiseert ook muziekgerelateerde activiteiten. Interesse in deze studentenvereniging? De belangrijkste info lees je hier.

Outsite (LHBT+)

Outsite is een ondervereniging van de Delftse Werkgroep Homoseksualiteit en is ontstaan vanuit een behoefte aan een plek waar jongeren elkaar konden ontmoeten. Lees hier meer over deze LHBT+-jongerenvereniging in Delft!

Groover (jazz)

De Delftse Vereniging Groover is de studenten jazzvereniging van Delft. De leden spelen jazz en alle aanverwante stijlen zoals funk, latin, soul en blues. Wil je meer weten over deze studentenvereniging? De belangrijkste info op een rij.