U bent hier

Virgiel

Virgiel is opgericht in 1898 en daarmee al 119 jaar actief in de studentenwereld in Delft. Onze societeit is gevestigd in hartje centrum van Delft, aan de Oude Delft 57.

Haal het maximale uit je studietijd

De complete organisatie van de vereniging en activiteiten, wordt door Virgilianen georganiseerd. Voor iedereen is er dan ook volop de mogelijkheid om op welke manier dan ook organisatorische vaardigheden op te doen. Virgiel is de manier om het maximale uit je studententijd te halen. De tijd van je leven!

Grootse studentenvereniging van Delft

Met ruim 2100 leden is de K.S.V. Sanctus Virgilius de grootste studentenvereniging van Delft. Virgiel heeft de hoofddoelstelling om haar leden op sportief, cultureel en sociaal gebied te ontplooien. Alle leden zijn iedere dag welkom om met elkaar te borrelen, maar daarnaast worden er ontzettend veel activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn niet alleen ter ontspanning, maar vaak ook om er iets van op te steken. Alles wat er op of vanuit Virgiel gebeurt, wordt georganiseerd door de leden zelf. Voor iedereen is er dan ook vol op de mogelijkheid om op welke manier dan ook organisatorische vaardigheden op te doen tijdens zijn of haar Virgieljaren.

Contact K.S.V. Sacntus Virgilius

Oude Delft 57
2611 BC Delft

info@virgiel.nl
www.virgiel.nl

 

Lees ook

studeren students study
Abonneren op