U bent hier

Sint Jansbrug

De Delftse Studenten Vereniging Sint Jansbrug is opgericht in 1947, los van een maatschappelijke of religieuze positie. Sint Jansbrug kenmerkt zich in haar frisse kijk op de wereld. Zo was de vereniging de eerste Delftse vereniging die vrouwen en HBO studenten toeliet.

Top drie grootste verenigingen in Delft

Ondertussen heeft de vereniging ruim 700 leden en behoort daarmee tot de top drie van grootste verenigingen in Delft. De vereniging staat bekend om zijn gelijkwaardigheid en de diversiteit. Het individu is wat telt. Op deze site kunt u alle informatie over de vereniging, de societeit en zijn verbanden vinden.

Iedereen mag komen eten

De vereniging heeft een open eettafel. Dit betekent dat iedereen mag komen eten. D.S.V. Sint Jansbrug is, met uitzondering van de eettafel, een besloten vereniging. Voor leden en geïntroduceerde gasten is de sociëteit van maandag tot vrijdag vanaf 17:00 geopend. De koffie en theezolder is geopend van maandag tot vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52
2611 CD Delft

bestuur@sintjansbrug.nl
sintjansbrug.nl

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op