U bent hier

Nova

NOVA is een studentenvereniging die in 1988 is opgericht door de studenten van TH Rijswijk. Inmiddels zijn wij een vereniging met ongeveer 700 leden. Wat NOVA onderscheidt van veel andere studentenverenigingen in Delft is het feit dat wij absoluut geen ontgroening en geen verplichtingen binnen onze vereniging hebben. Daar geloven wij niet in. Voor ons is iedereen hetzelfde of liever gezegd zichzelf. Bij NOVA moet niets en mag eigenlijk alles, zolang de rest er maar geen last van heeft.

Voordelen lidmaatschap Nova

Hoewel iedereen, zowel de leden als niet-leden welkom zijn, willen we jou proberen te overtuigen dat lid worden van NOVA alleen voordelen heeft. Het lidmaatschap kost €25,- per jaar en daarmee is NOVA de goedkoopste studentenvereniging in Delft. 

Leden van NOVA profiteren van een ledenkorting op alle drankjes, zowel alcoholische als niet alcoholische. Ook bij activiteiten zoals WISPO krijgen de leden een kortingen. Als je een beetje kan rekenen dan zie je dat het lidmaatschapsgeld er zo weer wordt uitgehaald!

Sociëteit voor iedereen toegankelijk

NOVA beschikt over een ruime sociëteit (SooS) die zich in de kelder van De Haagse Hogeschool bevindt (Rotterdamseweg 137). Elke woensdag en donderdag is de sociëteit open en voor iedereen toegankelijk. 's Avonds wordt er ook gekookt zodat iedereen kan blijven eten voor maar €2,50. Op donderdagavond is er een thema-avond, met bijvoorbeeld een bandje, klaverjassen, BBQ, DJ's en cabaret. Meer informatie over de SooS kan je vinden op onze website. Daarnaast is de SooS ook op maandag, dinsdag en vrijdag open tot ongeveer 18:00 uur.

Overige activiteiten Nova

WISPO: Eind januari/begin februari gaan we samen met z’n allen een weekje naar de Franse bergen. Een grote gezellige groep en een flinke korting! Vorig jaar gingen we met ruim 70 man!

NOVAWeekend: Een weekendje ergens in Nederland. Met meestal activiteiten zoals: karten, lasergamen, zwemmen en klimmen. En natuurlijk een kampvuur en een nachtelijk bosspel.

Zeilweekend: Aan het einde van het schooljaar gaat een groep mensen gezellig zeilen, barbecueën en feesten. Het gehele weekend wordt op, door de vereniging geregelde, bootjes doorgebracht.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact studentenvereniging Nova

Rotterdamseweg 137
2628AL Delft

info@sv-nova.nl
sv-nova.nl

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op