U bent hier

Nieuwe Delft

D.S.V. "Nieuwe Delft" staat beter bekend onder de naam van haar sociëteit: 'de Bolk'. Het is een kleine vereniging met ongeveer 110 leden. Door de kleinschaligheid ken je veel leden, ook uit andere jaren. Nieuwe Delft is een gezellige vereniging met wekelijks activiteiten.

Bar is altijd open!

De sociëteit is open zodra er een lid aanwezig is. Bij ons mag ieder lid achter de bar staan, waardoor de bar open is wanneer en zolang het jou uit komt. Natuurlijk zijn er een hoop activiteiten bij de vereniging. Zo is er van maandag tot en met donderdag een open eettafel. De eettafel begint om 18.30 met het voorgerecht. We eten gezamenlijk en het eten wordt opgediend.

Veel activiteiten en feesten

Ook zijn er veel commissies die geregeld activiteiten en feesten organiseren. Zo is er voor iedereen wat te doen, of je nou van barhangen, spelletjes, sport of feest houdt. Zo worden er elk jaar Bolksche spelen gehouden, hebben we een voetbalteam en zijn er een aantal feesten en nog een heleboel andere gave activiteiten door het jaar heen. Ook wordt er regelmatig een film vertoond op het level. Je kunt bij onze vereniging ook (leren) zeilen. Naast een valk kun je ook zeilen op een botter, een houten zeilschip uit 1875. Voor meer informatie kijk je op www.bu130.nl.

Persoonlijke ontwikkeling bij Nieuwe Delft

Naast gave activiteiten kun je ook veel leren bij een studentenvereniging. Je kunt bijvoorbeeld een jaar bestuur doen of de OWee organiseren. Je maakt dan ook kennis met andere besturen en commissies in en buiten Delft.

Lid worden bij Nieuwe Delft

Bij onze vereniging kan je het hele jaar door lid worden door een lid aan te spreken. Het is natuurlijk het leukst om lid te worden tijdens de OWee en mee te gaan op de Kennismakingstijd. De Kennismakingstijd is een gezellige periode waarbij je de mensen uit je jaar leert kennen maar natuurlijk ook een hoop leden van de vereniging.

Contact Delftse Studentenvereniging Nieuwe Delft

Buitenwatersloot 1-3
2613 TA Delft.

info@nieuwedelft.nl
www.debolk.nl

Lees ook

studeren students study
Abonneren op