U bent hier

Delftsche Zwervers

De Delftsche zwervers is een studentenstam en een van de kleinste studentenverenigingen in Delft. Elke donderdag komen zij samen in onze toren op het kruithuiscomplex. Daar eten ze (als het goed is) om 18:00 uur een vaak bijzondere maaltijd die klaargemaakt wordt door twee van de leden.

Orginele avondactiviteiten

Het avondprogramma is een activiteit die bedacht (en georganiseerd) wordt door het bestuur of een aantal leden. Wanneer je dus iets leuks weet, kan er in overleg een datum worden geprikt wanneer je plan in uitvoering gebracht kan worden. Hierdoor hebben we vaak zeer uiteenlopende activiteiten op de donderdagavonden zoals bijv. ledlampjes solderen, naar het casino gaan, bier/thee proeven, speurtochten, ganzenborden met een flat als bord, etc.

Als het goed is wordt de site regelmatig geupdate zodat je ook zelf even bij de avondprogramma's kan kijken wat we hebben gedaan en wat er voor de komende tijd gepland staat. Soms worden er ook foto's gemaakt die we op de site zetten. Dus ook daar kan je zien aan alle blije gezichten hoe leuk de activiteiten waren.

Meedoen aan activiteiten

Als je nieuwsgierig bent, of je verveelt je gewoon eens op donderdagavond dan kan je altijd gezellig langskomen. Als je wilt mee-eten is het wel handig als je je van te voren even aanmeld. Dit kan op de site met het knopje eetlijst. Ben je te laat met aanmelden dan kan je nog steeds met een gerust hart langskomen, want er is meestal wel een bordje over.

Meer dan alleen donderdagavond 

Naast de donderdagavonden zien we elkaar ook nog wel eens. Soms is het gezellig om eens bij iemand te gaan eten of spelletjes te spelen. Er zijn zelf een aantal groepjes die op vaste dagen in de week samenkomen voor RolePlayingGames. Verder zijn er nog mensen die party-party freak zijn en ons op de hoogte houden/meeslepen naar de 'vetste' parties en als tegenhanger hebben we ook nog studie/ontwerp groepjes of mensen die een stevige discussie niet uit de weg gaan. Een weekendje (of weekje) kamperen is trouwens ook altijd erg leuk.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Studentenstam Delftsche Zwervers

Schiekade 3
2627 BL Delft

voorzitter@delftschezwervers.nl
delftschezwervers.nl

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op