U bent hier

Delftsche Studenten Bond

De Delftsche Studenten Bond is dé vereniging om van je studietijd een studententijd te maken. “Waarom?” zou je denken. Dat is heel simpel: in de 115 jaar dat ze bestaan hebben ze van de DSB een prachtige vereniging gemaakt die in vele opzichten uniek is in Delft!

Feesten en activiteiten icm studie

Knallende feesten, leuke activiteiten en vrienden maken van allerlei studies, opleidingen en leeftijden. Dit alles kan op een manier die prima te combineren is met je studie. 

Persoonlijke sfeer bij DSB

Vaak wordt gezegd dat lid worden bij het échte studentenleven hoort. Wat de DSB kenmerkt is de persoonlijke sfeer, hierdoor maak je snel nieuwe vrienden. De DSB is een middelgrote vereniging, en onderscheid zich door haar unieke structuur; alle leden zitten in een groeperingen met mensen uit verschillende jaargangen en studies. Met die groep doe je het hele jaar leuke dingen zoals borrelen, weekendjes weg, wintersport en op vakantie. Die mensen worden vaak je beste vrienden die tot lang na je studententijd belangrijk voor je zullen zijn.

Snel iedereen leren kennen

Dat alle leden in een groeperingen zitten zorgt ervoor dat je iedereen snel leert kennen. Er is veel interactie tussen jongere- en ouderejaars. In je eerste jaar kun je al direct actief worden bij een ondervereniging. Denk hierbij aan voetbal, klimmen, bier brouwen, fietsen, schieten, zingen en spelen in een bandje. Of wil je een feest organiseren? Het kan allemaal. Bij de DSB worden veel activiteiten georganiseerd, en ook voor de eerstejaars is er ruimte om dingen te ondernemen. Je hoeft je dus geen moment te vervelen!

Contact Deltsche Studenten Bond

Oude Delft 123
2611 BE Delft

owee@delftschestudentenbond.nl
www.delftschestudentenbond.nl

Lees ook

studeren students study
Abonneren op