U bent hier

AEGEE Delft

AEGEE-Delft is de avontuurlijkste studentenvereniging van Delft. Onze leden zijn open-minded, reisgierig en gevarieerd. Met AEGEE haal je het meeste uit je studententijd: wij zijn namelijk niet alleen in Delft actief, maar ook in meer dan 150 steden door heel Europa, waaronder 9 Nederlandse studentensteden. Hiermee houden wij regelmatig exchanges, fantastische feesten en (lift)reizen: Je kan elke kant op! 

Gezellige basis in Delft

Binnen Delft is AEGEE een gezellige studentenvereniging. We hebben elke dinsdagavond een diner en borrel met z’n allen in Sociëteit Tyche in Delft. Daarnaast organiseren we vele andere toffe activiteiten in en rond Delft, zoals film- en spelletjesavonden, fietsnachten, feestjes en thematische activiteiten. Zo bouw jij een toffe vriendengroep op! AEGEE-Delft is ook open voor iedereen, het hele jaar door. Dus als je een keer langs wil komen, dan ben je altijd welkom. Kijk op de activiteitenpagina op onze website wat wij allemaal uitspoken!

AEGEE in 160 Europese steden

AEGEE heeft meer dan 13000 leden in 160 zusterverenigingen, van Gran Canaria tot Moskou en van Istanboel tot Stockholm. Wij reizen door heel Europa om elkaar op te zoeken en samen activiteiten bij te wonen en/of te organiseren. Zo organiseert AEGEE elk jaar ongeveer 50 Summer Universities, een aantal grote ledenbijeenkomsten en honderden gezelligheidsactiviteiten. AEGEE-Delft heeft daarnaast elk jaar liftwedstrijden, gewone reizen, survivaltochten en exchanges waarbij wij een andere AEGEE Local in Europa bezoeken. Bij al deze activiteiten zit altijd een leuk feestje en leer je de cultuur kennen met locals! 

Commissies en interessegroepen

AEGEE heeft in Delft, maar ook op Europees niveau, verschillende commissies en interessegroepen waar je bij kan. Je kan activiteiten organiseren, van kleine spelletjesavonden tot grote reizen en festivals, in de LGBTI+-interessegroep discussiëren of ingaan op de politieke situatie van de Brexit… alles is mogelijk. 

De principes van AEGEE

AEGEE is niet gekoppeld aan een politieke partij, maar heeft wel idealen. AEGEE is gebouwd op vier principes waar ze steeds aan werken: cultuuruitwisseling, betere opleidingen voor studenten, vrijheid en stabiliteit en actief burgerschap. Verder promoten ze ook mobiliteit van studenten en tolerantie. Hiernaast staan bij AEGEE-Delft de pijlers gezelligheid, zelfontplooiing, community, reizen en Europees netwerk centraal.

Contact AEGEE Delft

board@aegee-delft.nl
aegee-delft.nl
facebook.com/AEGEE.Delft
instagram.com/aegee.delft

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op