U bent hier

Gezelligheidsverenigingen in Delft

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Bij gezelligheidsverenigingen is het absoluut niet het doel om alleen maar te drinken en te feesten, maar juist ook om jezelf te ontwikkelen, om elkaar te stimuleren om een studie te halen. In Delft vind je de onderstaande gezelligheidsverenigingen.

Nova

NOVA is een studentenvereniging met circa 650 leden. NOVA heeft geen ontgroening en geen verplichtingen. Wil je meer weten over deze studentenvereniging? We hebben de belangrijkste informatie op een rij gezet.

Wolbodo

Wolbodo is een Delftse gezelligheidsvereniging en is eigenlijk gewoon een grote vriendengroep met een eigen bar. 3 x per week heeft Wolbodo een open eettafel met privé kok. Lid worden? Lees hier meer over Wolbodo.

Delftsche Zwervers

Delftsche Zwervers is een van de kleinste studentenverenigingen in Delft. De borrelavond is op donderdag avond en kenmerkt zich door een persoonlijke, intieme sfeer. Lid worden van deze vereniging? Lees hier meer.

Sint Jansbrug

De Delftse Studenten Vereniging Sint Jansbrug bestaat al meer dan 60 jaar. De vereniging staat los van een maatschappelijke of religieuze positie. Sint Jansbrug wordt gekenmerkt door haar open-minded visie. Interesse? Lees meer.

Nieuwe Delft

D.S.V. "Nieuwe Delft" staat bekend onder de naam: 'de Bolk'. Het is een vereniging waar de bar altijd open is, je al je mede-leden kent of leert kennen en waar wekelijkse activiteiten plaatsvinden. Lees hier meer.

De Koornbeurs

De Koornbeurs is behalve een befaamd gebouw, bovenal een vereniging, een vereniging waar een bepaald gevoel bij past.Met een grote diversiteit aan soorten leden. Lees hier meer over deze studentenvereniging!

Virgiel

Met ruim 1700 leden is de K.S.V. Sanctus Virgilius de grootste studentenvereniging van Delft. De hoofddoelstelling is haar leden op sportief, cultureel en sociaal gebied te ontplooien. Lees er hier meer over.

Delftsche Studenten Bond

De Delftsche Studenten Bond is dé vereniging om van je studietijd een studententijd te maken. Knallende feesten, leuke activiteiten en vrienden maken van allerlei studies, opleidingen en leeftijden.

Delftsch Studenten Corps

Het Delftsch Studenten Corps, kortweg DSC, is een van de grootste studentenverenigingen van Delft. Dit zorgt niet alleen voor heel veel gezelligheid, maar ook voor een grote diversiteit aan vele activiteiten.