U bent hier

Studentenverenigingen in Delft

Ga jij in Delft studeren? Dan is het wel zo leuk om volledig in het studentenleven te duiken! Je moet tenslotte van je studietijd wel de mooiste tijd van je leven maken.

Ruim 30 studentenverenigingen in Delft

Zeker in Delft is dat goed mogelijk, er zijn hier maar liefst 30 verschillende verenigingen en zo is er voor ieder persoon wel iets leuks te vinden. Weet je nog niet of je lid wil worden? Dan hebben wij alle voor- en nadelen van het lidworden bij een vereniging op een rijtje gezet. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studenten sportverenigingen, religieuze verenigingen en nog veel meer andere soorten studentenverengigingen.

Gezelligheidsverenigingen in Delft

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Sportverenigingen in Delft

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Delft biedt een groot aanbod van studentensportverenigingen. Van roeien tot tennis en zeilen. Voor elke student is er wel een sport te vinden!

Overige studentenverenigingen in Delft

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Delft. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag