U bent hier

Studentenverenigingen in Delft

Ga jij in Delft studeren aan een hogeschool of universiteit? Dan kan je volledig in het studentenleven duiken! Delft is een van de actiefste studentensteden en er is altijd wat te doen. Ook zijn er een heleboel studentenverenigingen waar je lid van kunt worden voor een onvergetelijke studententijd!

Ruim 30 studentenverenigingen in Delft

In Delft zijn maar liefst 30 verschillende verenigingen. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen, religieuze verenigingen en nog meer andere soorten studentenverenigingen. Bij sommige verenigingen is er een ontgroening en bij andere juist niet. Er is dus altijd een vereniging die bij jou past! Weet je nog niet of je lid wil worden? Dan hebben wij alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging op een rijtje gezet. 

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Delft?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Delft

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Delft

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Delft

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Delft Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Overige studentenverenigingen in Delft

Naast gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen zijn er nog veel meer studentenverenigingen in Delft. Van politieke verenigingen tot culturele studentenverenigingen!