U bent hier

Haagse Hogeschool Delft

In 2009 heeft De Haagse Hogeschool een vestiging geopend op de campus van de TU Delft. De Haagse Hogeschool in Delft heeft een uitstekende reputatie op het gebied van hoger technisch onderwijs en biedt verschillende technische aan.

De Haagse Hogeschool in Delft heeft een uitstekende reputatie op het gebied van hoger technisch onderwijs en biedt acht opleidingen: Toegepaste Wiskunde, Elektrotechniek, Projectleider Techniek, Technische Bedrijfskunde, Technische Informatica, Technische Natuurkunde, Werktuigbouwkunde en Mechatronica.

Duurzaam schoolgebouw

Het nieuwe schoolgebouw van De Haagse, gevestigd op de campus van de TU Delft, zit boordevol slimme en innovatieve technieken om energie te besparen. Voorbeelden hiervan zijn de zonnepanelen, windmolens en warmtepompen. Studenten krijgen de mogelijkheid deze installaties te betrekken bij hun opleiding. Zo kunnen zij bijvoorbeeld het energieverbruik monitoren en bestuderen.

Overige voorzieningen

Vanzelfsprekend zijn ook de andere voorzieningen bij deze vestiging in Delft up-to-date. De vestiging beschikt over voldoende lesruimtes, een grote collegezaal, studielandschappen, een laboratorium, een mediatheek met een computergestuurd boekenleensysteem en natuurlijk een goede kantine.

Contact Haagse Hogeschool locatie Delft

Rotterdamseweg 137
2628 AL Delft

www.dehaagsehogeschool.nl

Lees ook

knibble.nl
Abonneren op